Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

canim yaz lutfen sen bakalim neymis fazla olan. Birbirimize yardimimiz olur belki. Ben bir hafta oncesindem porsiyonlari kucultmeye baslamistim. Alisti sanirim mide kuculmeye basladi.Doyuyorum hamdolsun gozum kalmiyor yiyeceklerde.
Bir de amaca oyle odaklandim ki zor gelmiyor hatta keyifli oluyor sonunu dusununce :)

dünkü iftarım: 1 kase mercimek çorba.1 dilim pide.1 küçük karbnıyarık 1 kaşık pilav. 1o tane falan yaprak sarma.salata.karpuz
1 saat sonra çay.biraz kaymaklı ekmek kadayıfı.minik dilim kadayıf burma. 1 saat sonra 10 tane kadar çağla

sahur: 1 fincan süt,1 haşlanmış yumurta.az peynir. 2 kayısı.3-4 çilek.2 kiraz.1 zeytin.minicik fıstık ezmesi

doyuyormuyum hayır:)

dünkü iftarım: 1 kase mercimek çorba.1 dilim pide.1 küçük karbnıyarık 1 kaşık pilav. 1o tane falan yaprak sarma.salata.karpuz
1 saat sonra çay.biraz kaymaklı ekmek kadayıfı.minik dilim kadayıf burma. 1 saat sonra 10 tane kadar çağla

sahur: 1 fincan süt,1 haşlanmış yumurta.az peynir. 2 kayısı.3-4 çilek.2 kiraz.1 zeytin.minicik fıstık ezmesi

doyuyormuyum hayır:)
canim normal sartlarda hepimiz bu kadar yiyorduk eminim. En azindan bana cok gelmedi. Amaaaaa artik yemeye dur demeliyiz. Gorduk ogrendik ki yesek de doymuyoruz yine istiyoruz. Ama hepsinin tadini tuzunu biliyoruz zaten yemesek de kaybedecek birsey yok. Aslinda yemezsek kaybedecegimiz sey cok kiymetli yani kilo ;)
Ben de yiyordum canim bir hafta oncesine kadar ama oncelikle kararli olmalisin. Bu Ramazan ayindan artiyla mi cikalim yoksa az da olsa kilo mu verelim. Iftarda yediklerin guzel ama miktarlari fazla. Hayir diyemiyorsak yariya dusurmeye calisalim istersen ilk etapta. Herseyden az az yemis olursun boylece. Tatliyi cikaralim hayatimizdan sadece Ramazan da degil herzaman icin uzak duralim mumkunse. Degilse onu da bir parca ile gecistirelim.
Meyve de cok cesitli tuketmissin bir gunde. Meyve de sekere donusuyor diye biliyorum fazlasi zararli onunda.

Sahurun iyi bence. Ayran ya da yogurt da eklersen seni daha tok tutacaktir. Bir de domates salatalik yesillik hem gozunu hem karnini doldurur.
ilk bir iki gun zor gelir ama sonra alisirsin eminim. Midendeki rahatlama ve yataktan daha hafif kalkma hissi herseyin otesinde mutlu ediyor goreceksin. Bence yaparsin..

Çok geçmiş olsun canım şimdi iyi misin

geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine
şimdi nasılsın

canimmm cok gecmis olsun. Bu donemde yiyemezsin zaten ama az az beslenmeye calis. Iyice gucten dusme. Allah sifa versin insallah.

canım ne özürü sen iyi ol sağlığına dikkat et
Sağolun kızlar daha iyiyim yavaş yavaş bir şeyler yemeğe başladım siz neler yaptınız bir günde olsa yoktum sonuçta nasıl geçiyor :KK200::KK49:

Sabah yarım paket çubuk öğlen yarım haşlanmış patates akiam şöyle bir sandviç kepekli ekmek yanında soda üstteki dilimi yemedim:)

Eklentiler

• IMG_3799.webp
    IMG_3799.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 43
Son düzenleme:
canim normal sartlarda hepimiz bu kadar yiyorduk eminim. En azindan bana cok gelmedi. Amaaaaa artik yemeye dur demeliyiz. Gorduk ogrendik ki yesek de doymuyoruz yine istiyoruz. Ama hepsinin tadini tuzunu biliyoruz zaten yemesek de kaybedecek birsey yok. Aslinda yemezsek kaybedecegimiz sey cok kiymetli yani kilo :KK66:
Ben de yiyordum canim bir hafta oncesine kadar ama oncelikle kararli olmalisin. Bu Ramazan ayindan artiyla mi cikalim yoksa az da olsa kilo mu verelim. Iftarda yediklerin guzel ama miktarlari fazla. Hayir diyemiyorsak yariya dusurmeye calisalim istersen ilk etapta. Herseyden az az yemis olursun boylece. Tatliyi cikaralim hayatimizdan sadece Ramazan da degil herzaman icin uzak duralim mumkunse. Degilse onu da bir parca ile gecistirelim.
Meyve de cok cesitli tuketmissin bir gunde. Meyve de sekere donusuyor diye biliyorum fazlasi zararli onunda.

Sahurun iyi bence. Ayran ya da yogurt da eklersen seni daha tok tutacaktir. Bir de domates salatalik yesillik hem gozunu hem karnini doldurur.
ilk bir iki gun zor gelir ama sonra alisirsin eminim. Midendeki rahatlama ve yataktan daha hafif kalkma hissi herseyin otesinde mutlu ediyor goreceksin. Bence yaparsin..

ne güzel yazmışsınız teşekkür ederim. kilom yok ama her ramazan kilo alırım.korumak hedefim.bundan sonra biraz daha dikkat edicem:)

Kızlar sabahki yürüyüşün yarısını yapabildim. Eve gelince de biraz uyudum. 6 ya doğru yürüyüşe çıkacagım.

Back
X