Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
masallah supersin canim t. Ne kadar surede verdin bu kiloyu? .Baslangic kilomuz ayni ..Hedefim 58.. Insallah ben de verebilirim bu kadar kilo..Cok tebrik ederim seni.. Insallah hayal ettigin kiloya kavusursunKızlar bugün 59,8 gördüm tartıda
Benimde bu hafta değişmedi ama benim uykum az. Tiroid var birde bu hafta ilaçları içmeyi unuttum o yüzden oldu büyük ihtimalBu sabit durum hic iyi degil.. Gram oynamaz mi yaa.. Daha ne yapiim bilemedim. Birden mi gidecek acaba diye beklentiye girdim. Neyse umidimizi kaybetmeyelim bakalim
Süper maşallah, darısı bizlereKızlar bugün 59,8 gördüm tartıda
Canim Allah sifa versin insallah. Hic degilse sen sebebini biliyormussun. Bu defa da kilo veremezsem bi dr a gidecegim bilmedigim bir rahatsizlik mi var diye. Simdilik sadece yavas metabolizmayi mesul tutuyorum. Umarim da oyledir.Benimde bu hafta değişmedi ama benim uykum az. Tiroid var birde bu hafta ilaçları içmeyi unuttum o yüzden oldu büyük ihtimal
Teşekkür ederim canım 3 Nisa'n da başladımmasallah supersin canim t. Ne kadar surede verdin bu kiloyu? .Baslangic kilomuz ayni ..Hedefim 58.. Insallah ben de verebilirim bu kadar kilo..Cok tebrik ederim seni.. Insallah hayal ettigin kiloya kavusursun![]()
amin canim insallah hepimiz icin ..1.68 boyum.. 10 yil once 52 kilo idim max.55.. O kilolarda iyi gostermiyorum.Teşekkür ederim canım 3 Nisa'n da başladım
İnşallah sende ulaşırsın hedef kilona boyun ne kadar canım
Ozel bir diyet yaptin mi bu arada gunlugun filan var mi ?,Masallah kisa surede cok guzel vermissin.Teşekkür ederim canım 3 Nisa'n da başladım
İnşallah sende ulaşırsın hedef kilona boyun ne kadar canım
Canım en başından beri Karatay yapıyorum kendi günlüğüm yok canım.son bir haftaya kadar hafta da en az 5 gün leslie 3 mil yapıyordun şimdi memlekette olduğumdan yapamıyorumOzel bir diyet yaptin mi bu arada gunlugun filan var mi ?,Masallah kisa surede cok guzel vermissin.
Amin canım inşallahSüper maşallah, darısı bizlere
Bende kansizlikta var tiroid de var degerim çok yüksek 113 . Bunlar metabolizmayı cok etkiliyor. Ama ilacımi içmeyi unuttum bir haftadır buda benim suçum neyse haftaya iyi girerim bende moral bozmak yok gram gram da olsa ben bu kilolardan kurtulacagimCanim Allah sifa versin insallah. Hic degilse sen sebebini biliyormussun. Bu defa da kilo veremezsem bi dr a gidecegim bilmedigim bir rahatsizlik mi var diye. Simdilik sadece yavas metabolizmayi mesul tutuyorum. Umarim da oyledir.