Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Screenshot_2.webp

Ben de iftarda kabak rendeleyip kavurdum ve yoğurtladım. 1 tabak oldu. Ayrıca 1 bardak (erik marmelatından) meyve suyu, 1 kase çorba, 1 adet sarma, yarım muz yedim. Gece de neskafe içtim sütlü (alesef şekerli). Hepsi 600 kalori civarı. 80dk da spor yaptım.

Dün acayip şişkindi karnım. Bu yüzden tartıl(a)madım açıkçası. Az indi ama bugün tartılacağım ama yine de.
Kabak kavurmaya sarımsaklı yoğurt birazda ceviz içine offf çok leziz. Afiyet olsun arkadaşım

Iyi aksamlar kizlar. Bugun sabahtan aksama kadar alisveristeydim, diyeti bozdum biraz, az once tartildim 1 kg fazla ciktim, 500 grami sabaha kadar gitse, 500 gr civari arti bekliyorum yarin sabah :KK43: ama motivasyonum dusmicek arti gorunce ve tam gaz devam edicem cunku tum pantolonlarimi small aldim bugun :halay:

Iyi aksamlar kizlar. Bugun sabahtan aksama kadar alisveristeydim, diyeti bozdum biraz, az once tartildim 1 kg fazla ciktim, 500 grami sabaha kadar gitse, 500 gr civari arti bekliyorum yarin sabah :KK43: ama motivasyonum dusmicek arti gorunce ve tam gaz devam edicem cunku tum pantolonlarimi small aldim bugun :halay:
small pantolona girmekten daha iyi bir motivasyon dusunemiyorum.. Super taktik :super:

Basarilar kakaom..Sonucu merakla bekliyorum :kahve:

Iyi aksamlar kizlar. Bugun sabahtan aksama kadar alisveristeydim, diyeti bozdum biraz, az once tartildim 1 kg fazla ciktim, 500 grami sabaha kadar gitse, 500 gr civari arti bekliyorum yarin sabah :KK43: ama motivasyonum dusmicek arti gorunce ve tam gaz devam edicem cunku tum pantolonlarimi small aldim bugun :halay:[/QUOT
Allahım tez zamanda inşallah :dua:

Olur canım arada öyle kaldığın yerden devam

Back
X