- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
böyle iyi:) bikaç gram fazla ama ödem o ödemsakura28 hatalıysa düzelteyim canım
Bende de ödem var alyansim parmagima olmuyorarkadaşlar bir de bişey rica edicem daha önce sormuştum aslında ama araya kaynadı ödem attırıcı etkili denenmiş bi karışım bilen tavsiye etmek isteyen var mı varsa istiyorum
böyle iyi:) bikaç gram fazla ama ödem o ödem![]()
Kabak kavurmaya sarımsaklı yoğurt birazda ceviz içine offf çok leziz. Afiyet olsun arkadaşımBen de iftarda kabak rendeleyip kavurdum ve yoğurtladım. 1 tabak oldu. Ayrıca 1 bardak (erik marmelatından) meyve suyu, 1 kase çorba, 1 adet sarma, yarım muz yedim. Gece de neskafe içtim sütlü (alesef şekerli). Hepsi 600 kalori civarı. 80dk da spor yaptım.
Dün acayip şişkindi karnım. Bu yüzden tartıl(a)madım açıkçası. Az indi ama bugün tartılacağım ama yine de.
Harika. bozma moralini 59 u görmeye çok az kalmış60.2 cıktım yaa
halbuki gecen gün iftardan sonra tartılınca 60.5 cıkmıştım. Düşmüş olmam lazım 60ın altına. Geçen haftaki gibi 1 2 güne azalır inşallah
canim tesekkurler, ellerine emeklerine saglik
Elinize sağlık çok güzel olmuş
Kabak kavurmaya sarımsaklı yoğurt birazda ceviz içine offf çok leziz. Afiyet olsun arkadaşım
Harika. bozma moralini 59 u görmeye çok az kalmış
canim tesekkurler, ellerine emeklerine saglik![]()
Elinize sağlık çok güzel olmuş
small pantolona girmekten daha iyi bir motivasyon dusunemiyorum.. Super taktikIyi aksamlar kizlar. Bugun sabahtan aksama kadar alisveristeydim, diyeti bozdum biraz, az once tartildim 1 kg fazla ciktim, 500 grami sabaha kadar gitse, 500 gr civari arti bekliyorum yarin sabahama motivasyonum dusmicek arti gorunce ve tam gaz devam edicem cunku tum pantolonlarimi small aldim bugun
![]()
Iyi aksamlar kizlar. Bugun sabahtan aksama kadar alisveristeydim, diyeti bozdum biraz, az once tartildim 1 kg fazla ciktim, 500 grami sabaha kadar gitse, 500 gr civari arti bekliyorum yarin sabahama motivasyonum dusmicek arti gorunce ve tam gaz devam edicem cunku tum pantolonlarimi small aldim bugun
[/QUOT
Allahım tez zamanda inşallah![]()
Olur canım arada öyle kaldığın yerden devamIyi aksamlar kizlar. Bugun sabahtan aksama kadar alisveristeydim, diyeti bozdum biraz, az once tartildim 1 kg fazla ciktim, 500 grami sabaha kadar gitse, 500 gr civari arti bekliyorum yarin sabahama motivasyonum dusmicek arti gorunce ve tam gaz devam edicem cunku tum pantolonlarimi small aldim bugun
![]()