Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

yok kuzum ya ben pek kilo veremiyorum.. Hatta listede en az verenlerdenim yanilmiyorsam. Benimki caba sadece debeleniyorum. Benim kilolar inatci cikti. Ama birakmiyacagim Allah in izni ile. 58 e kadar buralardayim. Destek olalim birbirimize arkadaslarim. Tek basina zor bu isler. Hele ki evde dunyayi yiyip kilo almayan bir koca varken daha da zor. Ona uyarsam donusum olmaz bi daha korkuyorum :KK43:

Menülerin iyi ama bi ara duraklasan da devam edersin yine vermeye canım. Ben de bi umutsuzluğa kapıldım bugün. Destek şart ya.. kızlar yazınca moralim düzeldi biraz. Bayramda da yazalım en iyisi tatlılardan uzak durmak lazım

Menülerin iyi ama bi ara duraklasan da devam edersin yine vermeye canım. Ben de bi umutsuzluğa kapıldım bugün. Destek şart ya.. kızlar yazınca moralim düzeldi biraz. Bayramda da yazalım en iyisi tatlılardan uzak durmak lazım
aynen canim yaa.. tatli cissss.. Bende direkt gobek cevresinde toplaniyor tatli. Bayramda iki gun tatli yiyip bir aylik emegimi cope atmak istemiyorum cok dikkat edecegim insallah. Sen de moralini bozma cnm az az da olsa kurtulacagiz kilolardan hep birlikte. Bayramda da yazalim firsat oldukca.

iyi aksamlar arkadaslar

4. hafta kilo bildirimi :

Baslangic: 72.4
1.hafta : 70.6 (-1800)
2.hafta: 69.4 (-1200)
3.hafta: 69.2 (-200)
4.hafta: 68.8 (-400)

Toplam -3.600

Buna sukur :) kilo almadan Ramazan i bitirdik..
Yüzmek göbek yağlarını eritirmis bi etkisini gördünüz mü, benim karın bölgem fazla.

Iftar menum, 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık Yoğurtlu makarna, 1 domates küçük dilim börek.
Bugün kaçamak yapıyorum sabahtan beri çok yoruldum tatil hazırlığı yaptım temizlik yaptım. Oğlum çok huysuzlandi onunla fazla ilgilenemedim. Haliyle birazda gerginim. Kacamagim Nescafe yanına biskuvili pudingli pasta yapmıştım yedim. :confused:

Yüzmek göbek yağlarını eritirmis bi etkisini gördünüz mü, benim karın bölgem fazla.
gordum canim gayet eritiyor su kadarcik zamanda bile fark ettirdi kiyafetlerimden. Benimde karin bolgem fazla yani butun kilo orada desem yeridir...Simdi Ramazandan sonra daha cok yuzebilecegim insallah ince belli oluruz ..

Iftar menum, 1 kase tarhana çorbası, 2 kaşık Yoğurtlu makarna, 1 domates küçük dilim börek.
Bugün kaçamak yapıyorum sabahtan beri çok yoruldum tatil hazırlığı yaptım temizlik yaptım. Oğlum çok huysuzlandi onunla fazla ilgilenemedim. Haliyle birazda gerginim. Kacamagim Nescafe yanına biskuvili pudingli pasta yapmıştım yedim. :confused:
:-)afiyet olsun

Hayirli aksamlar arkadaslar

Bu Ramazanin sonuna geldik hamdolsun Rabbim oruclarinizi ibadetlerinizi kabul buyursun Bayraminiz mubarek olsun insallah..

Bugun kosturmacadan yemek yapamadim. Iftar menum kahvalti ve karisik kizartma yogurt karpuz. Az az yerim insallah.

Kilom dunku ile ayni yani 68.8 ile kapadik cok sukur.

Yolda olan arkadaslarim sizlere de hayirli yolculuklar. Hepimiz kendimize ve yediklerimize dikkat edelim. Bayramdan kilo alip donmek yok :20:

Back
X