- 8 Haziran 2017
- 1.652
- 3.887
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam cnmKahvaltim şekersiz kahve ve yanına şeker yerine küçük dilim çikolata yedim.
Ara öğün 3 kayısı yedim bu saate kadar da lt şu içtim. Ogleye ne yesem acaba. Yağsız melemen yesem tok tutarmi ki
sadece şekersiz kahve mi kahvaltıdaKahvaltim şekersiz kahve ve yanına şeker yerine küçük dilim çikolata yedim.
Ara öğün 3 kayısı yedim bu saate kadar da lt şu içtim. Ogleye ne yesem acaba. Yağsız melemen yesem tok tutarmi ki
Kahvaltim şekersiz kahve ve yanına şeker yerine küçük dilim çikolata yedim.
kızlar valla süpersiniz yaa iradenize hayranım ben sıkı sıkı yapamıyorum nedense çok abartmamaya çalışıyorum ama zor oluyorKahvaltiyi gecistirince acktim tabi az once kucuk sandvic ekmegine domates ve keci peyniri ile soguk sandvic ve yaninda ayran tukettim.. Iki kayisi ve iki kirmizi erik yedim. Aksama biber dolma yaptim z.yagli bir adet yogurtla yeterli olur diye dusunuyorum. Baska yemek yemem artik.
Çok yorgun ve uykusuzdum iyi geldisadece şekersiz kahve mi kahvaltıda![]()
Aslında çok iradeli değilim ama artık tak dedikızlar valla süpersiniz yaa iradenize hayranım ben sıkı sıkı yapamıyorum nedense çok abartmamaya çalışıyorum ama zor oluyor
irade degil kuzum benimki.. Canim birsey istemiyor sicaktan olabilir. Ya da bayramda yeterince yedim doygunluga ulastim sanirim :)kızlar valla süpersiniz yaa iradenize hayranım ben sıkı sıkı yapamıyorum nedense çok abartmamaya çalışıyorum ama zor oluyor
tamam olan olmuş hemen unut ve kaldığın yerden devam etÇok büyük kaçamak yaptım çok pişmanımkoca paket çikolata yedim. N3 güzel kacamaksiz devam ediyordum. 59 u goremiyim diye mi
![]()
Dün bende aynisini yaptim ama bugün kaldigim yerden devam ediyorum. sabah sadece yesil cay simdi ayran ve biraz yumurta yedim aksama sadece corba icmeyi pilanliyorumÇok büyük kaçamak yaptım çok pişmanımkoca paket çikolata yedim. N3 güzel kacamaksiz devam ediyordum. 59 u goremiyim diye mi
![]()
harikasin.. Telafi gunu yapmissinDün bende aynisini yaptim ama bugün kaldigim yerden devam ediyorum. sabah sadece yesil cay simdi ayran ve biraz yumurta yedim aksama sadece corba icmeyi pilanliyorumdurmak yok yola devammm