Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Kahvaltim şekersiz kahve ve yanına şeker yerine küçük dilim çikolata yedim.
Ara öğün 3 kayısı yedim bu saate kadar da lt şu içtim. Ogleye ne yesem acaba. Yağsız melemen yesem tok tutarmi ki

Kahvaltiyi gecistirince acktim tabi az once kucuk sandvic ekmegine domates ve keci peyniri ile soguk sandvic ve yaninda ayran tukettim.. Iki kayisi ve iki kirmizi erik yedim. Aksama biber dolma yaptim z.yagli bir adet yogurtla yeterli olur diye dusunuyorum. Baska yemek yemem artik.

Kahvaltim şekersiz kahve ve yanına şeker yerine küçük dilim çikolata yedim.
Ara öğün 3 kayısı yedim bu saate kadar da lt şu içtim. Ogleye ne yesem acaba. Yağsız melemen yesem tok tutarmi ki

Kahvaltiyi gecistirince acktim tabi az once kucuk sandvic ekmegine domates ve keci peyniri ile soguk sandvic ve yaninda ayran tukettim.. Iki kayisi ve iki kirmizi erik yedim. Aksama biber dolma yaptim z.yagli bir adet yogurtla yeterli olur diye dusunuyorum. Baska yemek yemem artik.
kızlar valla süpersiniz yaa iradenize hayranım ben sıkı sıkı yapamıyorum nedense çok abartmamaya çalışıyorum ama zor oluyor

Kızlar sabah bir salatalık kocaman bir domates 2 haslanmis yumurta
Ara 1 ceviz
Öğlen mantar sote , yoğurt
Ara iki küçük armut
Aksam bir kepçe bamya yemeğinin susuz kısmından 2 yk yoğurt. İki dilim karpuz iki yk pirinç pilavı.
Dışarıda bir kasık haslanmis mısır.

ogle yemegim; peynirli salata ve bir haslanmis yumurta..
Iki catal ton baligi ve iki lokma sandvic ekmegi .. kizim sandvic istedi ona yaparken tadimlik ;)
Simdi ikisi birarada kahve ve iki kucuk sekerpare.. Dolapta oylece duruyorlardi gormesem iyiydi :olamaz:

Çok büyük kaçamak yaptım çok pişmanım :skandal:koca paket çikolata yedim. N3 güzel kacamaksiz devam ediyordum. 59 u goremiyim diye mi :bicak:
Dün bende aynisini yaptim ama bugün kaldigim yerden devam ediyorum. sabah sadece yesil cay simdi ayran ve biraz yumurta yedim aksama sadece corba icmeyi pilanliyorum:mad:durmak yok yola devammm

Back
X