- 23 Ekim 2013
- 4.261
- 5.084
- 158
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
akşam
beşamel soslu tavuk
3 kaşık prinç pilavı
ama sonra biraz büskivi yedim ya bayadır yemiyodum![]()
kızlar selam. tatildeydim, 2 kilo fazlayla döndüm. üstüne bir de dün gece bir sürü şey yedim, artı iki üzerine 1 kg daha fazla çıktım, toplamda 3 kilo almış oldum. bu sabah tok karnına 63.5 çıktımama şimdi kaldığım yerden devam. 60.4'e düşmüştüm tatil öncesi
ilk hedef en geç iki hafta içinde tatilde aldıklarımı vermek. sonraki hedef kurban bayramında 55'i görmek. perşembe ya da cuma spora başlıyorum, spor salonuna yazıldım. sizde durumlar nasıl?
kızlar selam. tatildeydim, 2 kilo fazlayla döndüm. üstüne bir de dün gece bir sürü şey yedim, artı iki üzerine 1 kg daha fazla çıktım, toplamda 3 kilo almış oldum. bu sabah tok karnına 63.5 çıktımama şimdi kaldığım yerden devam. 60.4'e düşmüştüm tatil öncesi
ilk hedef en geç iki hafta içinde tatilde aldıklarımı vermek. sonraki hedef kurban bayramında 55'i görmek. perşembe ya da cuma spora başlıyorum, spor salonuna yazıldım. sizde durumlar nasıl?
Hoşgeldin canım
Benim de 60 direnç kilom oldu resmen.
Bi bakıyorum 59.2 bile olmuşum sonra 60.2, 60.5hatta 60.8e bile çıkıyor anlayamadım yani.
Hep beraber üstesinden geliriz inşallah kimse pes etmezse![]()
hoşgeldin canım ben de 82.2 yim yapıştı üzerime 82 gitmiyor bi ara 80.9 u görmüştüm ne güzel ama toparlayamıyorum bozmadım aslında fazla ama geriye gitmiyor lakin pes etmiyorum inşallah
Canim hosgeldin guzel keyifli bir tatil olmustur insallah.kızlar selam. tatildeydim, 2 kilo fazlayla döndüm. üstüne bir de dün gece bir sürü şey yedim, artı iki üzerine 1 kg daha fazla çıktım, toplamda 3 kilo almış oldum. bu sabah tok karnına 63.5 çıktımama şimdi kaldığım yerden devam. 60.4'e düşmüştüm tatil öncesi
Tamam gercekci olalim 62-63 de olur kabulumdur..Canim hosgeldin guzel keyifli bir tatil olmustur insallah.
Son aldigin kilolari cabuk verirsin biliyorsun. Biraz dikkat etmeye baslayinca gidiverirler uzulme..
Ben 69. 4 de surunuyorum. Birakmadim ama arada kacamaklar oluyor maalesef.
Hayirlisi bakalim birbirimize destek olalim burada hepimiz hayal ettigimiz kiloya ulasalim kisa surede insallah. Bu arada Kurban bayramina kadar 60 hedefim :)
Merhaba kızlar ben dün dondurma yedim .
Bugün pikniğe geldik kahvaltı yarım yumurta biraz peynir bir domates biraz kavun
Ara çekirdek leblebi fındık felan
Öğle iki çiğ köfte bir bardak ayran
Akşama doğru kebap yiyeceğim.
Buyur gel misafirim ol.bayılıyorum senin menülerine yaaaa