Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar benim kilom da 67.3 kg
Oh ya 6 li rakamlara indim. İsveç de 5. Günüm. İsveç karatay karışık yapıyorum.
İsveçteki ekmek ve meyveleri çıkardım. Yerine azıcık ceviz yiyorum .
5 saat boyunca leptin bozulmasın diye hiç bir şey ağzıma koymuyorum. Sakız dahi cignemiyorm.
Canım ben zaten 3 aydır ekmek hiç yemiyorum. Tatlı olarak da bayramda bir dilim kadayıf ve bir kaç kez dondurma yedim . O yüzden kolay oldu.Oo cok iyi yapmışsın. 3kg olur senin
Ben de 1 hafta yapsam mı tekrar diyorum bilemedim bakalım
Canım ben zaten 3 aydır ekmek hiç yemiyorum. Tatlı olarak da bayramda bir dilim kadayıf ve bir kaç kez dondurma yedim . O yüzden kolay oldu.
Ispanak gününde semizotu yedim .
Biftek yerine köfte, tavuk , mantar
Sonra salam yemedim işlenmiş gıda olduğu için. Vs adı İsveç ama çok farklı birşey oldu.![]()
Hayrolsun inşallahBugün diyetimi bozdum . Yürüyüş de yapmadım . Nedenini bilmediğim bir can sıkıntısı var üzerimde.
Bugün diyetimi bozdum . Yürüyüş de yapmadım . Nedenini bilmediğim bir can sıkıntısı var üzerimde.
gece çok kötü bir kaçamak yaptım kaçamak demek yediklerimin yanında hafif kalıyor
sabah tok uyandım doğal olarak 3 kayısı,5 ceviz yedim ve bir bardak bitki çayı içtim
Kizlar selam. Ben deli gibi yiyorum :)) 63lere cikti kilomen son 60.4u gormustum 3 kilo aldim. Yarindan itibaren baslicam insallah ve her gun foruma ugricam yoksa sapitiyorum :)
bende hafta sonu bozdum canım diyeti bugün tekrar devam bundan sonra bırakmayalım inşallahgunaydinlar arkadaslar
Gecen hafta yedim ictim malum gunleri de atlattim geldim cok sukur.. Guncel kilom 68.7..
Bugun itibari ile ipin ucunu sıkı tutmaya karar verdim. Bir ay sonra tatile cikiyoruz insallah.
Sabah 40 dk tempolu yurudum. Bir litre su ictim.. Sutlu misir gevregi ile kahvalti.. Simdi sade Turk kahvesi keyfi.. Bi de yuzerim iki uc saat.. Hadi bakalim gitsin kilolar artik yeter yaa..
Herkese iyi haftalar bol eksiler canlarim :)