Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

Bilmisim bebis olacağını, sanırım sendin önceki sayfalarda hamilelik istediğini söyleyen maşallah canım istediğin kiloyada zaten yaklasmistin, tebrik ediyorum Rabbim sanada evladına da sağlık versin sağ salim kucağına al. Ara ara gel bizide haberdar et. Bu ikinci çocuğun mu olacak.
Teşekkür ederim canmm evet ikinci çocuğum olacak inşallah ilki 2yasinda Allah hayırlısıyla kucağımiza almayı nasip etsin

Bilmisim bebis olacağını, sanırım sendin önceki sayfalarda hamilelik istediğini söyleyen maşallah canım istediğin kiloyada zaten yaklasmistin, tebrik ediyorum Rabbim sanada evladına da sağlık versin sağ salim kucağına al. Ara ara gel bizide haberdar et. Bu ikinci çocuğun mu olacak.
80 olayım bebek yapican demiştim 79 ile oldu, çok şükür biraz daha verseydim iyiydi ama olsun bu da iyi sonucda 25 kilo verdim, inşallah bu sefer daha az bel ağrısı çekerim .. sizi takip edicem

80 olayım bebek yapican demiştim 79 ile oldu, çok şükür biraz daha verseydim iyiydi ama olsun bu da iyi sonucda 25 kilo verdim, inşallah bu sefer daha az bel ağrısı çekerim .. sizi takip edicem
Hamilelig8mi özledim sen öyle diyince. neyse karnin büyüyünce beyaz elbise be başında çiçekli tacinla foto cekinmeyi unutma benim hep içimde kaldida

Kahvaltım 1 simit (350 kalori ) 2 üçgen peynir (yaklaşık 40 kalori ) 4 zeytin yarım domates 1 kupa çay Kahvaltım tam 400 kalori. şimdi yeşil çay içiyorum. 4 5 gibi 1 poğaça yerim kendim yaptım. 1 Türk Kahvesi içerim günü kapatirim. Bu arada 1.5 lt şu içtim 5 çiğ fındık yedim.

sabah
bol yeşillikli patates salatası,3 gün kurusu,3 zeytin,5 ceviz,kibrit kutusu peynir ve yeşil çay
öğlen
2 si 1 aradanın yarısı kalan yarısını akşam yemeğinden sonra içicem
12 badem
leslie 5 mile sporumu yaptım
su 2 lt oldu şimdilik

kızlar selam. bir türlü başlayamadım diyete :) ama dün ve bugün abartmadım yemeği. spor salonuna yazılmıştım 2 hafta önce falan ama gitmiyordum, bugün başladım 10dk yürüyüş + 5 dk uzay yürüyüş aleti + 30 dk bisiklet yaptım. haftada 4 gün gitmeye çalışıcam spora. sabah 1 haşlanmış yumurta, 4-5 kaşık lor peyniri, domates, salatalık yedim. az önce de spordan geldim, deli gibi yedim denebilir :) ama önceden yediğim gibi yağlı şeyler yemedim, birkaç güne diyete adapte olurum diye umuyorum. 2 tane çavdar ekmeğine ton balıklı sandviç (benzincilerde satılan soğuk sandviçlerden) 1 paket altınbaşak ve bol kaşar peyniri, 1 paket çubuk kraker. şimdi de kahve içiyorum. kilomu bilmiyorum yarın sabah tartılıcam. kilo bildirimi bugün mü yapılıyordu kızlar?

selamlar
aksam yemegim
yarim kase yogurt
uc dort catal patates ve patlican kizartma
bir dilim peynir
az da karpuz

sade Turk kahvesi

su bugun dort litreyi bulur..

Benim bir ay sonraki tatil erkene alindi kizlar. Esim surpriz yapmis yarin sabah yolcuyuz bir hafta cozutmam insallah. Simdi haril haril valiz yapiyorum. Tam da kilo vermeye baslamistim. Hadi hayirlisi insallah

selamlar
aksam yemegim
yarim kase yogurt
uc dort catal patates ve patlican kizartma
bir dilim peynir
az da karpuz

sade Turk kahvesi

su bugun dort litreyi bulur..

Benim bir ay sonraki tatil erkene alindi kizlar. Esim surpriz yapmis yarin sabah yolcuyuz bir hafta cozutmam insallah. Simdi haril haril valiz yapiyorum. Tam da kilo vermeye baslamistim. Hadi hayirlisi insallah
iyi tatiller canım bir hafta yesen bile kiloların yerleşmez dönünce bir hafta içinde toparlarsın

iyi tatiller canım bir hafta yesen bile kiloların yerleşmez dönünce bir hafta içinde toparlarsın
cok tesekkur ederim canim.. Oyle olur insallah kendimi fazla salmamaya calisacagim.. Yazarim yine firsat buldukca..

Bu arada 38 beden bikini aldim.. Cok sukur bedeni yakaladik kiloya da ulasiriz insallah :)

Back
X