- 24 Mayıs 2017
- 611
- 742
- 18
Geçmiş olsun canımIlk güne göre iyiyiz serumlari yedik 1 gün hastanede kaldık. Anam geldi sağolsun o ilgileniyor herşeyle dondurma yemistik.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canımIlk güne göre iyiyiz serumlari yedik 1 gün hastanede kaldık. Anam geldi sağolsun o ilgileniyor herşeyle dondurma yemistik.
Moral depolayip geldin şimdi daha iyi devam edersin diyetine inanıyorum buna.selam kizlar
donus yolundayim sadece keyifli zaman ve anilarla donsem iyiydi ama 5 gecenin sonunda tatilden ne kaldi uzerimde yarin tartida gorecegiz bakalim..
Bu arada gecmisi okuyamadim amakaanin annesi umarim daha iyisinizdir gecmis olsun
ve tatsiz konular icin uzme kendini @elvan7 ailenle tatilin keyfini cikarmaya bak..
Yarin gorusuruz :)
Teşekkürler canım daha iyiyiz şükür.Geçmiş olsun canım
Heves yaptım , hoşuma gidiyor hergun okumakTeşekkürler canım daha iyiyiz şükür.
Hamilelik takvimi olusturmussun çok tatlı olmuş.![]()
moral depolamakla birlikte hirs yaptim canim. Cok guzel incecik fizikler ve kiyafetler gorup gorup kendime kizdim acikcasi. Iki cocuklu hanimlarin plajda suzuluslerine bakip ne vardi bu kadar yiyip icecek dedim kendime.. Onumuzdeki yaza insallah begendigim kiyafetlerle ve saglikli olarak tatil yapmayi hayal ediyorum. Iyi oldu tatil hem moral hem motivasyon..Hadi hayirlisi..Moral depolayip geldin şimdi daha iyi devam edersin diyetine inanıyorum buna.
Teşekkür ederim canım.
Bende düğüne gittiğimde aynı duyguları hissetmistim. Iyi oluyor böyle kendimize hemen çeki düzen vermemiz gerektiğini anlıyoruz.moral depolamakla birlikte hirs yaptim canim. Cok guzel incecik fizikler ve kiyafetler gorup gorup kendime kizdim acikcasi. Iki cocuklu hanimlarin plajda suzuluslerine bakip ne vardi bu kadar yiyip icecek dedim kendime.. Onumuzdeki yaza insallah begendigim kiyafetlerle ve saglikli olarak tatil yapmayi hayal ediyorum. Iyi oldu tatil hem moral hem motivasyon..Hadi hayirlisi..
Iyi tatiller iyi eğlenceler , sen bilirsin dikkat etmezssen seni geçerimkızlar yarın bizde tatile çıkıyoruz 5 gün sürecek siz yoksunuz diye bende yazmadım pek yediklerime dikkat edicem inşallah siz yazarsanız bende yazmaya çalışırım
Tatile rağmen +500 çok iyi kilo almamissin canımGunaydinlar
hayirli Cumalar
kilo bildirimi
28.07 - 69.1 *9.hafta (+500)
canim salmadim kendimi tatilde sabah beste kalkip yuruyus yaptim plajda bir saat kadar.. Hergun en az uc dort saat yuzdum denizde.. Gazli icecek tuketmedim su ayran ve ananas suyu ictim sadece bir de Turk kahvesi.. Alkol zaten tuketmiyorum tatli hic yemedim sadece kizimin pastasindan iki catal aldim o kadar. Yemeklerde ve kahvaltida sifir ekmek ve hamur isi ..Bol salata izgara ve yemeklerden bol bol yedim doyana kadar..Incecik Rus kizlarin tabaklarina bakinca ben yine cok yedim ama buna sukur :)Tatile rağmen +500 çok iyi kilo almamissin canım
Hiç üzme kendini kilo almadan donmussun, kan değerlerine baktirmis miydin yakın zamanda.canim salmadim kendimi tatilde sabah beste kalkip yuruyus yaptim plajda bir saat kadar.. Hergun en az uc dort saat yuzdum denizde.. Gazli icecek tuketmedim su ayran ve ananas suyu ictim sadece bir de Turk kahvesi.. Alkol zaten tuketmiyorum tatli hic yemedim sadece kizimin pastasindan iki catal aldim o kadar. Yemeklerde ve kahvaltida sifir ekmek ve hamur isi ..Bol salata izgara ve yemeklerden bol bol yedim doyana kadar..Incecik Rus kizlarin tabaklarina bakinca ben yine cok yedim ama buna sukur :)
Bunca cabaya yine de aldim ya kendime pes dogrusu.. Ben gercekten cok zor kilo veriyorum![]()
Tiroid yada kansızlık varmı bunlarda yavaşlatıyor bende bu yüzden gram gram verebiliyorumcanim salmadim kendimi tatilde sabah beste kalkip yuruyus yaptim plajda bir saat kadar.. Hergun en az uc dort saat yuzdum denizde.. Gazli icecek tuketmedim su ayran ve ananas suyu ictim sadece bir de Turk kahvesi.. Alkol zaten tuketmiyorum tatli hic yemedim sadece kizimin pastasindan iki catal aldim o kadar. Yemeklerde ve kahvaltida sifir ekmek ve hamur isi ..Bol salata izgara ve yemeklerden bol bol yedim doyana kadar..Incecik Rus kizlarin tabaklarina bakinca ben yine cok yedim ama buna sukur :)
Bunca cabaya yine de aldim ya kendime pes dogrusu.. Ben gercekten cok zor kilo veriyorum![]()
canim hic baktirmadim hep saglikli oldugumu dusunurdum ama kilo vetememek de bir saglik sorunu belki altinda bi sebep vardir baktirsam iyi olacak sanirim..Tiroid yada kansızlık varmı bunlarda yavaşlatıyor bende bu yüzden gram gram verebiliyorum