Ramazanda kilo verme (yarışma) başlangıç :27 mayıs bitiş :27 haziran

selam kizlar
donus yolundayim sadece keyifli zaman ve anilarla donsem iyiydi ama 5 gecenin sonunda tatilden ne kaldi uzerimde yarin tartida gorecegiz bakalim..

Bu arada gecmisi okuyamadim ama kaanin annesi kaanin annesi umarim daha iyisinizdir gecmis olsun
ve tatsiz konular icin uzme kendini @elvan7 ailenle tatilin keyfini cikarmaya bak..

Yarin gorusuruz :)
Moral depolayip geldin şimdi daha iyi devam edersin diyetine inanıyorum buna.
Teşekkür ederim canım.

kızlar yarın bizde tatile çıkıyoruz 5 gün sürecek siz yoksunuz diye bende yazmadım pek yediklerime dikkat edicem inşallah siz yazarsanız bende yazmaya çalışırım

Moral depolayip geldin şimdi daha iyi devam edersin diyetine inanıyorum buna.
Teşekkür ederim canım.
moral depolamakla birlikte hirs yaptim canim. Cok guzel incecik fizikler ve kiyafetler gorup gorup kendime kizdim acikcasi. Iki cocuklu hanimlarin plajda suzuluslerine bakip ne vardi bu kadar yiyip icecek dedim kendime.. Onumuzdeki yaza insallah begendigim kiyafetlerle ve saglikli olarak tatil yapmayi hayal ediyorum. Iyi oldu tatil hem moral hem motivasyon..Hadi hayirlisi..

moral depolamakla birlikte hirs yaptim canim. Cok guzel incecik fizikler ve kiyafetler gorup gorup kendime kizdim acikcasi. Iki cocuklu hanimlarin plajda suzuluslerine bakip ne vardi bu kadar yiyip icecek dedim kendime.. Onumuzdeki yaza insallah begendigim kiyafetlerle ve saglikli olarak tatil yapmayi hayal ediyorum. Iyi oldu tatil hem moral hem motivasyon..Hadi hayirlisi..
Bende düğüne gittiğimde aynı duyguları hissetmistim. Iyi oluyor böyle kendimize hemen çeki düzen vermemiz gerektiğini anlıyoruz.

Adetimin 2.gunundeyim 60 kilo çıkıyorum bu dönemlerde 2 2.5 kilo fazla cikildigina göre 58 olmalıyım neyse haftaya artık gerçek kilo bildirimimi yaparım.
Abur cuburdan nefret ediyorum çok sağlıksız sizde yemeyin çocuklarınıza da yedirmeyin herseyi kendiniz yapın.

Tatile rağmen +500 çok iyi kilo almamissin canım
canim salmadim kendimi tatilde sabah beste kalkip yuruyus yaptim plajda bir saat kadar.. Hergun en az uc dort saat yuzdum denizde.. Gazli icecek tuketmedim su ayran ve ananas suyu ictim sadece bir de Turk kahvesi.. Alkol zaten tuketmiyorum tatli hic yemedim sadece kizimin pastasindan iki catal aldim o kadar. Yemeklerde ve kahvaltida sifir ekmek ve hamur isi ..Bol salata izgara ve yemeklerden bol bol yedim doyana kadar..Incecik Rus kizlarin tabaklarina bakinca ben yine cok yedim ama buna sukur :)
Bunca cabaya yine de aldim ya kendime pes dogrusu.. Ben gercekten cok zor kilo veriyorum :(

canim salmadim kendimi tatilde sabah beste kalkip yuruyus yaptim plajda bir saat kadar.. Hergun en az uc dort saat yuzdum denizde.. Gazli icecek tuketmedim su ayran ve ananas suyu ictim sadece bir de Turk kahvesi.. Alkol zaten tuketmiyorum tatli hic yemedim sadece kizimin pastasindan iki catal aldim o kadar. Yemeklerde ve kahvaltida sifir ekmek ve hamur isi ..Bol salata izgara ve yemeklerden bol bol yedim doyana kadar..Incecik Rus kizlarin tabaklarina bakinca ben yine cok yedim ama buna sukur :)
Bunca cabaya yine de aldim ya kendime pes dogrusu.. Ben gercekten cok zor kilo veriyorum :KK43:
Hiç üzme kendini kilo almadan donmussun, kan değerlerine baktirmis miydin yakın zamanda.

Bunca cabaya yine de aldim ya kendime pes dogrusu.. Ben gercekten cok zor kilo veriyorum :KK43:
Tiroid yada kansızlık varmı bunlarda yavaşlatıyor bende bu yüzden gram gram verebiliyorum

Kahvaltım fırında patates 2 elma dilimi kadar 1 domates (mandalina büyüklüğünde ) , peynir , 1 çk bal. 1 dilim ekmek.
Öğlen yarım muz 1cb süt
1.5 lt şu
100 defa ip atladım, hergün artırarak devam edeceğim 50 50 aralıklı atliyorum.

Back
X