• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanda nasıl kpss çalışıyorsunuz

Merve34aslan

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
153
Puanlar
103
Kızlar tam motivasyonum yüklendi güzel güzel götürüyorum konuları Ramazan’a girdik ve Ramazan’a girdi gireli halim yok normal mi yoksa ben mi anormalim 🙉😂 gece 2 defa oğlum uyandırıyor ardından saat 5 gibi alarm çalıyor kalkıp sahur yapıp yiyoruz 6.30 gibi yatağa geçip 8 e kadar uyuyorum 8 de alarm çalıyor oğlumu kreşe götürüyorum o kadar çok uyu uyan yapıyorum ki gündüz çok uykum oluyor uyusam gece 1-2 ye kadar ancak uyuyabiliyorum ve gündüz malum oruçlu olduğumdan çay kahve de içemiyorum ve odaklanamiyorum Oğlumu okula bırakıp 1 paragraf testi çözdükten sonra beynim zonkluyor var mıdır bunun bi çözümü siz nasıl yapıyorsunuz gece çalışıp gündüz mü yatayim 🙉

Yalnız değilsin bu konuda benimde algılarım sıfırlanmış gibi sahurdan okula çoçukların gidiş saatine kadar çalışabilirsin gibi

Yalnız değilsin bu konuda benimde algılarım sıfırlanmış gibi sahurdan okula çoçukların gidiş saatine kadar çalışabilirsin gibi
Sorun orda işte gece yat kalk yaptığımdan her dakka gündüz deli gibi uykum oluyor yada halsiz dünyadan soyutlanmış gibi bi ders açip çalışınca kafam almıyor asla

Benim arkadaşım sabah insanı değildi. Sınava hep gece çalıştı, Ramazanda da akşamdan başlayıp gece sahur yemeğine kadar çalışıyordu. Kendinize bir zaman boşluğu oluşturmanız gerekiyor, koşullarınıza göre ayarlama yapmayı deneyin

Benim arkadaşım sabah insanı değildi. Sınava hep gece çalıştı, Ramazanda da akşamdan başlayıp gece sahur yemeğine kadar çalışıyordu. Kendinize bir zaman boşluğu oluşturmanız gerekiyor, koşullarınıza göre ayarlama yapmayı deneyin
Evet bende öyle düşündüm en azından 2 saat çalışıp sonra uyurum gündüz de olduğu kadar bu ay böyle geçecek belliki

Merhaba kpss çalışan herkese zihin açıklığı ve kolaylık diliyorum. Oruç tutarken dikkat süresi azalabiliyor o yüzden arada bir 10-15 dk müzik dinleyerek mola veriyorum. İftardan sonra üstüme ağırlık çöktüğü için konu dinlemiyorum. Gündüz saat 10-18 arası ders dinleyip soru çözüyorum. İftar saati yaklaşınca dersi bırakıp iftar hazırlığına geçiyorum. Türkçe paragraf çözüyorum. Eksik kalan konuları genel tekrar yapıyorum. Uyumadan önce de ss aldığım önemli yerleri okuyorum.

Back
X