Ramazanda ne ne yiyelim napalim?

elavinya

Başarmanın yarısındayım,başaracağım dedim çünkü :)
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
1.542
578
723
45
6.5 ayda 32kg verdm durmak yok ins.konum var zaten biliosunuzdur beni ramazanda napcaz bakalim neler olcak benim diyet 1000 kal.civari diyetisyene sordum sahur iftar 500 e bölûstür dedi ramazan icin yediklerimi gün gün ya:3:zcam inş.katılin bana

6.5 ayda 32kg verdm durmak yok ins.konum var zaten biliosunuzdur beni ramazanda napcaz bakalim neler olcak benim diyet 1000 kal.civari diyetisyene sordum sahur iftar 500 e bölûstür dedi ramazan icin yediklerimi gün gün ya:3:zcam inş.katılin bana

ay beni seni diğer topikten takip ediyorummm

azmine bayıldımmmmmmmmmm

inş.isteğin kiloya tez zamanda ulaşır

ilk sahurum.2haslanmis yumurta koca bir bardak ayran icecegm .kolay gelsin bana.130.3 kg.

ilk iftar:salçalı suda pişmiş kabak yemeği 1 kase,salata ve cacık yapacağım bu gece sahurdada yumurta yemeyip kabak yemeği ve ayran yapcam ...süper gidiyo çok iyiyim

Elavinya Süpersinnn :) darısı başıma inşallah :) yalnız benim anlamadigim kalori hesabini nası yapiyosun biraz bilgilendirebilir misin ? :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Elavinya Süpersinnn :) darısı başıma inşallah :) yalnız benim anlamadigim kalori hesabini nası yapiyosun biraz bilgilendirebilir misin ? :)

diyetisyen liste verdi günlük yiyeceklerin kase ve bardak olarak. kalorileri var birebir tam olmasada genelde ezberledm oran yapiorum. bi ara zazaym bir kisim istiosan

Valla çok iyi olur sana zahmet olucak ama :)

hızımı almıs tam gaz gidiordum öglen orucum bozuldu regl oldum 5gün ara yani ama fikir olrun diye yine sizlere menü yazaym sahur söyle olabilir sebze yemegi cacik yada ayran güzel oluyo ben hic ekmek yemiorum bu arada alistm artik doyuyorum iftari yarin yazarim

hızımı almıs tam gaz gidiordum öglen orucum bozuldu regl oldum 5gün ara yani ama fikir olrun diye yine sizlere menü yazaym sahur söyle olabilir sebze yemegi cacik yada ayran güzel oluyo ben hic ekmek yemiorum bu arada alistm artik doyuyorum iftari yarin yazarim

Maşallah maşallah nazar değmesin sana :)

öncelikle kepez e teşkür ediorum suraya konu actm kimse tinlamadi sendn baska kendimiz calip kendimiz söyledik bu konuyu kendm kapattm banada fikir olsun diye kimsecikler yazmadi kizgn dgl kirginim diger 160kg konumdan yazarm yine yediklerimi belki

öncelikle kepez e teşkür ediorum suraya konu actm kimse tinlamadi sendn baska kendimiz calip kendimiz söyledik bu konuyu kendm kapattm banada fikir olsun diye kimsecikler yazmadi kizgn dgl kirginim diger 160kg konumdan yazarm yine yediklerimi belki

Ben de özellikle Ramazan ayında dikkat edebilme tarafındayım çünkü genelde hep Ramazanda vermek yerine alan bi insanım bu sefer almamaya çalışmak adına bu konuyu açtığına çok sevinmistim belki tecrübeli arkadaşlar yardım eder diye ama dediğin gibi kimse yazmadı buraya neyse ben seni diğer açtığın konuda da takip ediyorum canım Allah yar ve yardımcın olsun :)

Back
X