insallahKatılıma göre ramazan içinde hergün biri için okuyabiliriz ben varım inşallah başka katılımcılarda olur
İnşallahinsallah
1. kisi sayina gore beraber bolup okuyacik.1.arkadaşlar ramazanda bende okumak isterim ama belli bir adedi varmı ?
2.arkadaşlar birde ben bu duayı ilk defa duymuştum 4444 adet okudum ben engelliyim hayırlı bir eş için gerçkten oluyormu bazı arkadaşlar ben okudum oldu diyen çokta ?
cevapladığınız için için çok teşekkür ederim sizeee tabikii katılmak isterim benide yazarsanız sevinirim bide kusura bakmayın ilk defa katılıyorumda yapmam gereken başka birşey varmı ? :)1. kisi sayina gore beraber bolup okuyacik.
2. ben ne zaman okudumsa sukur dualarim oldu
katilmak istermisin?
vallahi ben de isdeyim ve abdestsiz okuduqum zamanlar da olduİşyerindeyim. müsait vakitlerimde abdest almadan okusam olur mu?
simdilik yok.konuyu izle ))cevapladığınız için için çok teşekkür ederim sizeee tabikii katılmak isterim benide yazarsanız sevinirim bide kusura bakmayın ilk defa katılıyorumda yapmam gereken başka birşey varmı ? :)
benim de ilk :) buradaki arkadaşlardan öğreneceğiz artık :)cevapladığınız için için çok teşekkür ederim sizeee tabikii katılmak isterim benide yazarsanız sevinirim bide kusura bakmayın ilk defa katılıyorumda yapmam gereken başka birşey varmı ? :)
aynennn canımmm hayırlısı hepimizin duası dilekleri kabul olur inşallahhh :):)benim de ilk :) buradaki arkadaşlardan öğreneceğiz artık :)
hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?