- 25 Temmuz 2013
- 8.103
- 17.428
- 448
- Konu Sahibi marlymarlyn
-
bu günkünü çektim
Bugün de tamam çok şükür
Ramazan ın başında başlasak ıyı olurdu ama olsun bari diğer gunlerı kaçırmayalım...Her güne bır Süre de okusak ? Sırayla Yasin , Fetih,Meryem , Vakıa , Rahman , vs vs ?
Biraz geç gördüm ama bende katılmak istiyorum
aleyküm selam yasni herkes kendi tammı okyacakSelamünaleyküm :) Evet, Ramazanın başında başlasak çok daha bereketli olurdu. Burayı da takip eden sadece 1-2 kişi var. Neden böyle oldu bilmiyorum ama, üzülüyorum. Çok güzel demişsiniz, her gün sure de okuyalım. Ben buradan hatırlatırım. Umarım 1-2 kişi olarak da olsa devam ettiririz. Sonuna kadar sure okumayı devam ettirirsek mis gibi hatim ederiz. :) Yarın Yasin suresinden başlayalım. :)
aleyküm selam yasni herkes kendi tammı okyacak
ben yasini okudum canımEvet. :) Her gün bir veya iki sure okuyalım.
Mesela yarın cüz sıralamasına göre birinci sırada Fatiha suresi var. Daha sonra Bakara suresi.. Yani yarın Fatiha ve Bakara surelerini okuyalım biiznillah. :) Böylelikle hatim etmiş oluruz kısa bir sürede :)
ya ben adet oldun nasıl okyacam olmazYeni güne bol bol salavatla başlayalım güzel hanımlarım. Duanıza başlarken salavat getirin, bitiminde de salavat getirin ki duanız hayırlısıyla kabul olsun. Sabahınız hayr ola.. :)
Selamun aleykum arkadaşlar bende katılmak istiyorum aranıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?