- Konu Sahibi pembemasal
-
kızzz biz ikna edemedikkk.belki sen ikna edersin varmı yokmu bi test yapsın hem içi rahatlasın hem bz rahatlıyalım
kızlarr merhaba ben geldimmm
nasılsınız bakalım özledim hepinizi...
zuzu kıss gebelik var sanırım hadi hayırlısı olsunn
tatlım züleyhayla 2 hafta önce görüştük..gayet relaxtı...her ay aynı şeyleri yaşamak istemediqi için aqırdan alıyor...hamile kalması onun için yeterli deqil...devamında olucaklardan korkuyor..ama en azından hamilelik varsa iyi bir doktora gidip hemen tedbir alma konusunda test yapması en mantıklı şey...inşallah bu sefer hayırlı haberlerle gelir bize...
sen ne yaptın ne var yok cnm
Ca
Tatlim hosgeldin nasilsin,tadilat isleri falan nasil gidiyorr? Bak ben bi kere daha yasadim bole bisey hatirliyormusun onun icin cumaya kdr bekliyim diyorum sonra oluncqa cok etkileniyorum rezil olmasida cabasi:-D ben sana anlatiyim uc gun once yani benim bat tarihimde kahve leke geldi ohh dedim tam gununde geliyo benimki ustunden 3 gun gecti biseycik yokk dun sabah test yaptim negatif,olsa bile gec dollenmedir edie dusundum cunku ben bir hafta once kan verdim negatifti canim o yuzeden vucudumun bi tepkisi olabilir. Cumaya kdr olmassam dr gidicem tatlim bu ne simdi die?
kızzz ne yapalım bende dün dr gittim keseyi zar zorda olsa gördük.işte kan verdim kan sonucum ilk 273 tü 5gün sonra yani dün 4980 çıkmış.işte dr biraz dikkat ememi gerektiren şeylerden bahsetti.öyle işte güzel gidiyor şuan
bebiş çizelgeni hiç görmemişim
hamişmiydin senn çok tebrik ederim canım
hangi arada oldu quuu benden habersiz
sabahtan su falan içtinmi içmediysen öyle yapo testiiii.varsa labroguick testi yap
Ben gunde 3 litre su iciyorum ve 50 kez vc ye... Bu gun gecti artik bugun yapmam zaten.. Cuma sabahii:-D
hoşbuldum bebeqim
tatlım ben testte silik çıktı sanmıştım..hem kan hem test negatifse ümitlenmeyelim boşuna...üzülüyoruz sonra..olursada süpriz olsun...
Evet bir hafta sonra silikri ama birkere daha basima geldi bu benim. Cumaya kdr olmasam zaten elbet bise cikacak icinden ya bebis yabaska bisey'bekllicem canim ben hatalardan ders cikaririmm basima gelmese neuyse biliyorsun 10,79 cikti ustune adet gordum iki ay once...
kızzz ne yapalım bende dün dr gittim keseyi zar zorda olsa gördük.işte kan verdim kan sonucum ilk 273 tü 5gün sonra yani dün 4980 çıkmış.işte dr biraz dikkat ememi gerektiren şeylerden bahsetti.öyle işte güzel gidiyor şuan
Aysem sen dr dusuk yaptim dedin ne dedi. Ilac verdimi? Sunu bunu yap dedimi ne dedi anlatta biliyim bende? Ayse em bak bi hamissem eger ilk saaa solicem gii:-*
beni niye katıyon quuuu....zaten sprıal taktıramadım içim içimi yiyo....ama hamiş deqilin reqlim bugün bitti heheeheee canım hamileyim.hem acayip oldu benim bat tan 1 hafta önce belli oldu idrardan sok oldum 1 hafta öncesinden belli olmasın öyle bi supriz oldu bize.darısı sizlerin başına sağlıklı sıhhatli bir şekilde
Evet bir hafta sonra silikri ama birkere daha basima geldi bu benim. Cumaya kdr olmasam zaten elbet bise cikacak icinden ya bebis yabaska bisey'bekllicem canim ben hatalardan ders cikaririmm basima gelmese neuyse biliyorsun 10,79 cikti ustune adet gordum iki ay once...
ağustos yüzümüzü güldürsün inşallah bu ay olursa bana doğumgünü hediyesi olacak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?