Ramazanın Bereketinden Yararlanıp Hamiş Kalalım

azra_beril

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2009
294
77
118
Diğer
bu ay birbirimize çok dua edelim kızlar her sahura kalkışımızda teheccüd kılıp dua edelim birbirimize,,, hadi sizi beklyrm ben bugün kürlüre başladım hadi hayırlısı inşş bu ay olur...:ecrin_bebek::emir_bebek:

inşllhhh...bu mübarek günlerde dualarımız kabul olur...kürlerin inşllh işe yarar da bebişin gelir

inşllh olur bu ay...ben de 3 yıllık evliyim 7 aydır istiyoruz

problem ne sizin bende pcos var o yüzdan olmuyor tedaviyi bırektım ve kendi çapımdea bişiler yapmaya başladım ilaçlar kötü yaptı beni otlarla kürlerle olur inş. dr gitmek istemiyorum artık...

benim ilk başta iltihabım vardı şükür geçti....geçen ay dr gittiğimde küçük küçük kistlerimin olduğunu söyledi bidaha gitmedim bekliyorum dr 5 ay daha dene dedi olmazsa gel dedi...bende bekliyorum

benim ilk başta iltihabım vardı şükür geçti....geçen ay dr gittiğimde küçük küçük kistlerimin olduğunu söyledi bidaha gitmedim bekliyorum dr 5 ay daha dene dedi olmazsa gel dedi...bende bekliyorum

bi rahatsızlığın olmasında olur inşallah sende yap incir kürünü ssoğan kürünü soğan kürü kiste ii geliyormuş benimde o dediğin küçük kistlerden her ay oluyor ve onlarda yumurtanın gelişip çatlamasını engelliyor.

soğan kürü yaptım reglimin ilk günü başladım 10 gün içtim...ada çayı içtim 1 hafta bakalım ne olucak bu ay....ben 2-3 ay bal çörek otu tozu tarçın yedim sanırım o kist yaptı bi kaç kişiyede aynısı olmuş

bende soğanı yapamadım ama bu ay incire başladım birde kadın hastalıkları için bi macun aldım onu kullanıyorum. eşimde de bi problem yok ama ona da keçi boynuzu yapıyorum aynı gün başladık bklm mevlam neyler...

selam bayanlar...
ramazanın bereketine inananlardanım..geçen sene ramazan ayında hamile kaldım..tabi bebek öldü ama 1 senedir beklediğimiz haber ramazanla birlikte geldi..benimde evliliğimde 2 senem bitti ve bebek öldükten 5 ay sonra bir düşük yaşadık..sonra bir tane daha =(((
şimdi soğan kürü yapıyorum ben de...umarım hepimizde işe yarar...
birbirine edilen dualar çabuk kabul ederler..dualarım sizinle...mübarek ramazan ayının bereketini Allah rahminize nur topu gibi sağlıklı bir bebek vererek ihsan etsin...sağlıkla doğurmayı ve sağlıklı güzel ömrünü de göstersin inşallah...isteyen herkese...

selam bayanlar...
ramazanın bereketine inananlardanım..geçen sene ramazan ayında hamile kaldım..tabi bebek öldü ama 1 senedir beklediğimiz haber ramazanla birlikte geldi..benimde evliliğimde 2 senem bitti ve bebek öldükten 5 ay sonra bir düşük yaşadık..sonra bir tane daha =(((
şimdi soğan kürü yapıyorum ben de...umarım hepimizde işe yarar...
birbirine edilen dualar çabuk kabul ederler..dualarım sizinle...mübarek ramazan ayının bereketini Allah rahminize nur topu gibi sağlıklı bir bebek vererek ihsan etsin...sağlıkla doğurmayı ve sağlıklı güzel ömrünü de göstersin inşallah...isteyen herkese...

amin canım bu ay gerçekten bereketli geçen yıl da benim tanıdğm hamile kaldı ramazanda normal yollardan tedaviyi falan çoktan bırakmıştı 23 senelik evli inanamadık hamile olduğuna şimdi çok tatlı bi oğlu var inş bizimde seneye kucağımızda olurlar... :ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Back
X