Ramazan'ın Günlüğü

Bugün

3 litre su içtim ve yediklerime dikkat ettiğimi düşünüyorum, bu tempoyu devam ettirebilirsem 50 kilo hayal değil :34:

Kilo bildirimi yapıyorum 1 hafta olduğu için :
72'ydim fakat diyet yapmaya gece karar verdiğim için tok karınla tartılmıştım. Tabi bir de vücudun su tutma durumu var. Şu an yememe dikkat ettiğim için ödemi atmışımdır diye düşünüyorum.
Şu an ki ağırlığım :

66.6 ..

HEDEFİM 50

Bugün bol bol yürüyüşümü yaptım hem de dışarıdaki işlerimi hallettim. 2 gündür su içememiştim pek. Şimdi bol bol su içiyorum. Azmederek neden olmasın ? Azmetmeye devam.

Başarılar dilerim :) Ben de bugün konu açtım ve diyete başladım. Burada günlük tutmanın faydası olur inşallah, yoksa pek devam edemiyorum, çabucak vazgeçiyorum :(

Başarılar dilerim :) Ben de bugün konu açtım ve diyete başladım. Burada günlük tutmanın faydası olur inşallah, yoksa pek devam edemiyorum, çabucak vazgeçiyorum :(
Teşekkür ederim öncelikle :) İyi yapmışsın, başlamadıkça başlanmıyor ve vücut kilo almaya devam ediyor.. Sonrası zaten battı balık yan gider olayı.. Burada günlük tutman da iyi olmuş, motiveni arttırır :) Başarılar dilerim, hedefimize ulaşmak dileğiyle.. :)

Teşekkür ederim öncelikle :) İyi yapmışsın, başlamadıkça başlanmıyor ve vücut kilo almaya devam ediyor.. Sonrası zaten battı balık yan gider olayı.. Burada günlük tutman da iyi olmuş, motiveni arttırır :) Başarılar dilerim, hedefimize ulaşmak dileğiyle.. :)
Teşekkür ederim :) Haklısın, bir başlangıç yaptık inşallah başarılı olucaz :)

Kısa ama bana göre uzun bir aradan sonra tekrar merhaba:KK49:
Diyete devam etseydim 65'in altında olurdum şu an.. Ama maalesef ki birkaç kilo verdim diye yiyince 68 oldum... Bir bırakınca hepten gidiyor.. Bir bakmışsın eskisi gibi yemeye devam ediyorsun.. ve tekrar motive olmak da zorlaşıyor..
Yarın tekrar başlıyorum.. Bir an önce 65'in altına, daha da altına inmeliyim

Back
X