• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ramazanlıkta Kilo almamak için nasıl besleniyorsunuz kızlar?

kbraela

Üye
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2014
43
1
11
31
Ramazanlıkta Kilo almak hepimizin korkusu sayılır nasıl Form koyuyorsunz iftarda nasıl besleniyorsunuz kızlar.:s

Çok fazla çeşit yemek yapmıyorum . Eşim , mercimek , çay olsun başka bir şey istemem der . Kilo vermeye çalışıyoruz.
Çorbanın yanına bazen 1 ya da 2 çeşit yemek yada kahvaltılık hazırlarım. Ben çorba sevmem sadece diğerlerinden karnımı çok şişirmeden yemeye çalışırım .
Sahur da ise karpuz ve kahvaltılık yeriz .

Çok çay içeriz , tabii bol bol da su .

Bize iyi geldi umarım sonuna kadar böyle devam ederiz . Kilo almadık tam tersi oldu çok şükür .

Çok fazla çeşit yemek yapmıyorum . Eşim , mercimek , çay olsun başka bir şey istemem der . Kilo vermeye çalışıyoruz.
Çorbanın yanına bazen 1 ya da 2 çeşit yemek yada kahvaltılık hazırlarım. Ben çorba sevmem sadece diğerlerinden karnımı çok şişirmeden yemeye çalışırım .
Sahur da ise karpuz ve kahvaltılık yeriz .

Çok çay içeriz , tabii bol bol da su .

Bize iyi geldi umarım sonuna kadar böyle devam ederiz . Kilo almadık tam tersi oldu çok şükür .
Ben alırım diye korkuyorum ama korkuya rağmen genede yiyorum sonu nolursa

Ben kalori hesabı yapiyrm her ramazanda kilo alırdım ama bu sefer verdim

Canin iftardan sonra tatli cekiyorsa kuru kayisi ye ya da hurma ye bunlar iyi gelir.Bende Ramazanin basinda diyete baslamadim ama su son hafta diyetteydim ve kiloda verdim.Pideyi kestim ben iftarda tamamen ve herseyden yedim ama azar azar.Tatli seyleride kestim tabi.Bazen elim gitti ama yersem kendimi tutamicagimi bildigim icin yemedim.Sahurdada kahvalti ettim zaten en dogrusu buymus tabi onuda abartmadan.Sahurda kepek ekmegi yiyebilirsin.Ben aksam yuruyuslere cikamiyorum ama sen yaparsan guzel bir sekilde kilo verebilirsin canim..

Son düzenleme:
bende şu son 2 seneye kadar ramazanda hep kilo alırdım
iki senedir almamamın sebebi ise ( tabi veremedimde ) iftarda su ve çorba içmem mideyi şişirdiği için az yemem oldu
genede yemeği tam azaltamımışım demekki kilo veremedim ama şükür almadımda :)
tatlı olarakda genelde sütlü tatlıları tercih ediyorum yemesem daha iyi ama

Son düzenleme:
Back
X