Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alırım diye korkuyorum ama korkuya rağmen genede yiyorum sonu nolursaÇok fazla çeşit yemek yapmıyorum . Eşim , mercimek , çay olsun başka bir şey istemem der . Kilo vermeye çalışıyoruz.
Çorbanın yanına bazen 1 ya da 2 çeşit yemek yada kahvaltılık hazırlarım. Ben çorba sevmem sadece diğerlerinden karnımı çok şişirmeden yemeye çalışırım .
Sahur da ise karpuz ve kahvaltılık yeriz .
Çok çay içeriz , tabii bol bol da su .
Bize iyi geldi umarım sonuna kadar böyle devam ederiz . Kilo almadık tam tersi oldu çok şükür .
Yarısı bitti , bu zamana kadar aldın mı ?Ben alırım diye korkuyorum ama korkuya rağmen genede yiyorum sonu nolursa
Yarısı bitti , bu zamana kadar aldın mı ?
Çok değilmiş neyse ki , unlu gıdaları kesebilirsen fazlasıniyla verirsin muhtemelen . Kolay değil tabii ama yapabileceğin kadar en azından1kilo almşm cnm
Çok değilmiş neyse ki , unlu gıdaları kesebilirsen fazlasıniyla verirsin muhtemelen . Kolay değil tabii ama yapabileceğin kadar en azından![]()
Ben kalori hesabı yapiyrm her ramazanda kilo alırdım ama bu sefer verdim
hayır hiç spor yapmdim ramazn boyunca evin içinde iki çocuk var o kadar kosustrmca Olmuyr sadece herseyden olculu yedim tatlida yedim ve iki kilo verdim ramzanin başından beri