Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben alırım diye korkuyorum ama korkuya rağmen genede yiyorum sonu nolursaÇok fazla çeşit yemek yapmıyorum . Eşim , mercimek , çay olsun başka bir şey istemem der . Kilo vermeye çalışıyoruz.
Çorbanın yanına bazen 1 ya da 2 çeşit yemek yada kahvaltılık hazırlarım. Ben çorba sevmem sadece diğerlerinden karnımı çok şişirmeden yemeye çalışırım .
Sahur da ise karpuz ve kahvaltılık yeriz .
Çok çay içeriz , tabii bol bol da su .
Bize iyi geldi umarım sonuna kadar böyle devam ederiz . Kilo almadık tam tersi oldu çok şükür .
Yarısı bitti , bu zamana kadar aldın mı ?Ben alırım diye korkuyorum ama korkuya rağmen genede yiyorum sonu nolursa
Yarısı bitti , bu zamana kadar aldın mı ?
Çok değilmiş neyse ki , unlu gıdaları kesebilirsen fazlasıniyla verirsin muhtemelen . Kolay değil tabii ama yapabileceğin kadar en azından1kilo almşm cnm

Çok değilmiş neyse ki , unlu gıdaları kesebilirsen fazlasıniyla verirsin muhtemelen . Kolay değil tabii ama yapabileceğin kadar en azından
Ben kalori hesabı yapiyrm her ramazanda kilo alırdım ama bu sefer verdim
hayır hiç spor yapmdim ramazn boyunca evin içinde iki çocuk var o kadar kosustrmca Olmuyr sadece herseyden olculu yedim tatlida yedim ve iki kilo verdim ramzanin başından beri