Ramzi teori ile kız mı erkek mi?

Benim kesemde bes haftalık tahmin yapabilir misiniz

Sizin de karın değil mi? Yanlış anlamadım. Ben karındır diye yorumda bulundum da. Sağlıklı olsunlar tabiki en önemlisi o. Ama bizim kızımız var o yüzden erkek olmasını istiyoruz

Sizin de karın değil mi? Yanlış anlamadım. Ben karındır diye yorumda bulundum da. Sağlıklı olsunlar tabiki en önemlisi o. Ama bizim kızımız var o yüzden erkek olmasını istiyoruz
Evet evet karından benim daha ilk çocuğum olacak inşallah o yüzden hiç farketmez ama kendimide ona göre hazırlamak istiyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Ay hayırlısı olsun ilk bebek olunca inanın pek bi önemi yok sağlıkla gelsin minişiniz dünyaya bizim kızımız var insan işte olmayanı istiyor

Ay hayırlısı olsun ilk bebek olunca inanın pek bi önemi yok sağlıkla gelsin minişiniz dünyaya bizim kızımız var insan işte olmayanı istiyor
Anlıyorumm inşallah sağlıkla gelsinler bizede artık sabırla beklemek düşüyor zor geçsede. Maalesef kötü geçiyorum bulantı ve sabahları yediklerimi çıkarıyorum ama hepsi bebiş için değer yinede.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…