- 31 Aralık 2022
- 85
- 35
- 3
- Konu Sahibi ayparcasi-66
Sizce kız mı erkek mi? Karından ultrason yapıldı.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek sağda, plasentası da sağdaysa teoriye göre kız. Doktorum bunlarla hiç bir alakası olmadığını söyledi ama. Sağsalim kucağına al cnmSizce kız mı erkek mi? Karından ultrason yapıldı. Eki Görüntüle 3226135
Vajinal mi karından ultrason mu? ona göre fark ediyorEki Görüntüle 3226139
Benim de böyle , çok merak ediyorum
Sizinki erkek mi? Yani belli oldumu yoksa daha değil mi? Benim tahminime göre de kız gibi geliyor.Benimkinin tam tersi kese daha düzgün halde kız sanırım bu durumda
Ozaman erkek oluyor tahminimce o teori ye göre. Benim tam tersi ultrason
Yok belli olmadı da bende sabahtan beri onu araştırmaya çalışıyorum o yüzden
6 haftalıktan sonra daha güvenilir diye biliyorum o teori yi kendimde anlayamadım bu ultrason fotoğrafında :)Benim kesemde bes haftalık tahmin yapabilir misiniz
Eki Görüntüle 3226141
Karnimdan çekildi :)6 haftalıktan sonra daha güvenilir diye biliyorum o teori yi kendimde anlayamadım bu ultrason fotoğrafında :)
Alıntılar karıştı evet aynen bendeYok belli olmadı da bende sabahtan beri onu araştırmaya çalışıyorum o yüzden
Evet evet karından benim daha ilk çocuğum olacak inşallah o yüzden hiç farketmez ama kendimide ona göre hazırlamak istiyorumSizin de karın değil mi? Yanlış anlamadım. Ben karındır diye yorumda bulundum da. Sağlıklı olsunlar tabiki en önemlisi o. Ama bizim kızımız var o yüzden erkek olmasını istiyoruz
Anladım ama ben anlayamadım daha çok küçükKarnimdan çekildi :)
Anlıyorumm inşallah sağlıkla gelsinlerAy hayırlısı olsun ilk bebek olunca inanın pek bi önemi yok sağlıkla gelsin minişiniz dünyayabizim kızımız var insan işte olmayanı istiyor
![]()
Canım ben çok araştırdım. %50 zaten. Sadece bir teori. Mecbur bekleyeceğizYok belli olmadı da bende sabahtan beri onu araştırmaya çalışıyorum o yüzden