- Konu Sahibi strawberry34
-
Burda kac haftalık ? 8 haftayı gecmemesi lazımMerhaba bana bakar mısınız
Merhaba bakabılırmıısnız 7 haftalık burdaMerhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Benimkine de bakarmisin? 5+4 haftalik alttan muayene ile bakildi.Merhabalar ben iki evlat annesiyim ramzi teorisiyle cevremdekilerde de ben de de cinsiyeti doğru verdi cinsiyeti daha öğrenmediyseniz 6haftadan 8. Haftaya kdar olan bir ultrason fotoğrafınızı gönderinize ekleyip buradan sorabilirsiniz
Bende çok merak ettim açıkçası ultrason görüntümü attım. Teoriyi araştırıyorum sabahtan beri. Anladığım kadarıyla oğlu olacak arkadaşınızın. Karından ultrason ayna görevindeymiş çünkü.6+4 haftalık karından usg. Bir arkadaşım için yorumlar mısınız?
Aslında vajinal usg ayna görevinde. Yani sağdaysa sağda gösteriyor.Bende çok merak ettim açıkçası ultrason görüntümü attım. Teoriyi araştırıyorum sabahtan beri. Anladığım kadarıyla oğlu olacak arkadaşınızın. Karından ultrason ayna görevindeymiş çünkü.
Evet o teoride var başka sayfada ama bu teoride ayna görevinde diyor. Her şey çok karışık sankiAslında vajinal usg ayna görevinde. Yani sağdaysa sağda gösteriyor.
Merhaba kızMerhaba bakabılırmıısnız 7 haftalık burda
Görüntü karındansa kız
Kız gibi geldi bana6 haftalık vajinal ultrason görüntüsünü attım. Şu an 10 haftalığız 7.ve 8.haftalar da var. Bundan anlaşılmazsa onlardan atayım. Teşekkür ederim
Görüntü karındansa bu kız6+4 haftalık karından usg. Bir arkadaşım için yorumlar mısınız?
Merhaba erkek gibi gördüm am görüntünüz net değilBenimkine de bakarmisin? 5+4 haftalik alttan muayene ile bakildi.
Öğrendiğniz yazabilir misin teoremin sağlamasını yapmış oluruz7 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?