Bizede bakarmısınız lütfenSağlıkla gelsin prenses, hayırlı doğumlar
Merhabalar benimkinide yorumlar miiniz eklesemHayır karıştırdınız sanırım diğer hanımefendi yazmıştır 1 kızım var benim
Erkek bebek
Teşekkür ederim birkac kişi de kiz dedi neye göre oluyor anlayamadımErkek bebek
Cinsiyeti belli olunca yaz merak ettimTeşekkür ederim birkac kişi de kiz dedi neye göre oluyor anlayamadım
Kız bebekBizede bakarmısınız lütfen
Kız bebekBize de bakın lütfennnnn.
Teşekkür ederim yorumunuz için sevinmedim desem yalan olur. Neye göre yorumladınız acaba hiç anlamadığım için merak ettim.Kız bebek
Peki burda anlarmısınızKız bebek
Kese yuvarlaksa kiz şekilliyse erkek bebek diyorlar sanırım ona dayanarak tahmin yapılıyorTeşekkür ederim yorumunuz için sevinmedim desem yalan olur. Neye göre yorumladınız acaba hiç anlamadığım için merak ettim.
Burda kafa şekli erkek bebek belli olmuştur artık 14 haftalıkPeki burda anlarmısınız
Yok yaa kız diyorum benBurda kafa şekli erkek bebek belli olmuştur artık 14 haftalıksiz söyleyin
Kesedeki konumuna göre ama oda çok yanıltıyor artıkTeşekkür ederim yorumunuz için sevinmedim desem yalan olur. Neye göre yorumladınız acaba hiç anlamadığım için merak ettim.
Bebek 22 haftalık oldu devlet hastanesine gidiyorum ters bebek dedi o yüzden anlayamadım diyor. Ters bebek ne oluyorsa anlamadım benBurda kafa şekli erkek bebek belli olmuştur artık 14 haftalıksiz söyleyin
Ters duruyordur canım da o bahane devlet hastanesi söylemiyor erken yapıyor öyleBebek 22 haftalık oldu devlet hastanesine gidiyorum ters bebek dedi o yüzden anlayamadım diyor. Ters bebek ne oluyorsa anlamadım ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?