Kızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi
Kız bebek duruyor karından mı bakılmıştı belli olmuştur büyük ihtimal cinsiyetiKızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi acaba?
Merhaba bu cuma öğreneceğim cinsiyeti inşallah :)Kız bebek duruyor karından mı bakılmıştı belli olmuştur büyük ihtimal cinsiyeti
Öğrenince yazar mısınız :)Kız bebek duruyor karından mı bakılmıştı belli olmuştur büyük ihtimal cinsiyeti
Yarın mutlaka yazarım :) bu arada karından bakılmıştı o soruyu şimdi gördümÖğrenince yazar mısınız :)
Kızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi acaba?
Kız gibi duruyor ne acabaaKızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi acaba?
Erkek büyük ihtimalle :) ben de kız sanmıştım ama çıkıntı gördük en son. Yine de salı günü netleşecekKız gibi duruyor ne acabaa
Canım göbekten bakildiysa erkekKızlar herkese selam ! 8 haftalık gebeyim ve hemen hemen her anne adayı gibi cinsiyetini aşırı merak ediyorum. Tabikide önceliğim sağlıklı olması bunu söylemeye bile gerek yok, bizimki biraz olayım heyecanı :) Ramzi teorisi diye bir şey gördüm konudan anlayan ekteki ultrasonda fotoğrafıma göre cinsiyetiyle ilgili tahminde bulunabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?