Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belli olunca yazar misinizKızlar lütfen tahmin eder minisiz ramzi nub yada kese şekline göre cinsiyet 8 haftalık karından bakıldı
Unutmazsam yazarım canımBelli olunca yazar misiniz
Kiz gibi geldi banaKızlar lütfen tahmin eder minisiz ramzi nub yada kese şekline göre cinsiyet 8 haftalık karından bakıldı
Arkadaslar yokmu yorum yapanBana da bakar misiniz lutfenn karindan ve 7 haftalik![]()
Eğer karından ise erkek gibiBana da bakar misiniz lutfenn karindan ve 7 haftalik![]()
11 haftalik olanada kiz hissettim yazmissiniz kafam karistiEğer karından ise erkek gibi
11 haftalik olanada kiz hissettim yazmissiniz kafam karisti![]()
Burda ki ultrason goruntusu 6 haftalık cok teşekkür ederim Allah razı olsunAy bende şimdi fark ettim ama ramzi teorisi 5-6-7. Haftalar için geçerli. Bebek büyüdükçe yer değiştiriyor. Sizinki başta soldayken sonra sağa geçmiş .O yüzden ilk konumu önemli tabi bunlar bir tahmin Rabbim gönlünüze göre versin inşallah
![]()
cinsiyet doğru mu cıktııı?Burda ki ultrason goruntusu 6 haftalık cok teşekkür ederim Allah razı olsun![]()
Erkek canimcinsiyet doğru mu cıktııı?
cinsiyet doğru mu cıktıı
Erkek canim burdaki bayan hem kiz hem erkek demisti bana ama erkekmiscinsiyet doğru mu cıktııı?