Randevulaşma

Ceylinimdeceylinim

Soran olursa geziyor dersiniz, hic durmadan :)
Kayıtlı Üye
28 Mart 2013
12.872
17.493
498
Merhabalar bu aralar sıkça yasadigim bir konu var nasil davranmaliyim bilemiyorum sizlerden fikir almak istedim.
Mesela bi arkadasla aksam konustuk yarin 4 4 bucuk gibi goruselim kahve iceriz dedik. Ondan ses cikmadi ben de bir sey demedim bu durumda gitmem mi gerekir yoksa planda degisiklik var mi diye sormam mi gerekiyor. Ben boyle oldugunda sormaya cekiniyorum ne yapsam bilemiyorum.
Bu isler nasil yurur?
Normal bir arkadas olsa cekinmem ama yeni tanisilan biraz da ilgisi olan bir arkadas oldugu icin merakli gibi gorunmek istemiyorum da acikcasi.

Nasıl yani ? Kimse buluşacak mıyız diyip mesaj atmadı mı ? Sen ya da o ?

Eeee o gidince sen gelmedin diye aramadı mı :) telefon diye bir şey var , yani kötü olmuş bence

Nasıl yani ? Kimse buluşacak mıyız diyip mesaj atmadı mı ? Sen ya da o ?

Eeee o gidince sen gelmedin diye aramadı mı :) telefon diye bir şey var , yani kötü olmuş bence

Yazık olmus, üzerine konusmamıstık iptal ettin sandım mı dediniz

Sizinkisi baya baya kabalık olmuş. Ben olsam bir daha ne konuşur ne selamlaşırdım..
Ne o sordu ne ben ama o gitmis beklemis bir saat mesaj da atmadi ben de demek ki gorusmeyecegiz dedim acikcasi. Baya alinmis galiba. Hos olmadi hic bu durum

Ne o sordu ne ben ama o gitmis beklemis bir saat mesaj da atmadi ben de demek ki gorusmeyecegiz dedim acikcasi. Baya alinmis galiba. Hos olmadi hic bu durum
Sizin gitmemeniz son derece mantıksız. O mesaj atmamış cunku sozlestıgınıze emin. Tereddüte düşen taraf olarak sizin sormanız gerekirdi

Demek ki neymiş? Meraklı görünmeyeyim derken ayarı fazla kaçırınca istemediğimiz başka mesajlar verebilirmişiz.
Medeni bir iletişimde farklı anlamlar aramayı bırakın, "planımızda değişiklik yok değil mi" demek aşırı ilgi göstermek değildir.

Demek ki neymiş? Meraklı görünmeyeyim derken ayarı fazla kaçırınca istemediğimiz başka mesajlar verebilirmişiz.
Medeni bir iletişimde farklı anlamlar aramayı bırakın, "planımızda değişiklik yok değil mi" demek aşırı ilgi göstermek değildir.
Evet galiba oyle biraz aşmam lazim bu sorunu

Back
X