randevunuz var ama o buluşmaya gelmiyor?!

nadya83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2009
882
6
96
Antalya
Kızlar randevunuz varmış ama o bulusmaya gelmıyor bulusmuyor sizle aramıyor bıle?
ne düşünürdünüz

ilk basta kızardım cok... daha sonra beni aramasını beklerim gelmeme sebebini soylemesini isterim gerci ne olursa olsun haber vermesi gerekir ama gecerli bi sebebi varsa affedebilirdim heralde

çeşitli cinayet planları

katliam teorileri

kaç sene yatarım
nasıl çıkarım

avukatımı kim seçerim falan bunları düşünürdüm kötükedihüso

yargısız infaz yapmazdim sebebine göre infazımı gerçekleştirirdim :)))

arardım hayrola bi sorun mu var diye sorardım mantıklı bi açıklaması varsa(hastalık vs)tamam
ama mantıklı bi açıklama yapmayıp saçmalarsa teli suratına kapardım bi daha da zor bulurdu beni :mymeka:

bana böyle oluyordu önceki sevgilimle.gelmemiş aramamış hatta cevap da vermemişti.akşam aradı uyudum bütün gün dedi.ben de bişey demedim kabullendim.bi tepki göstermediğim için olsa gerek tekrarlamaya başladı bu davranışı hep yüzsüz bi şekilde.sonra da ayrıldık zaten...

eğer gelmediyse ve haberde vermediyse kesin ölmüştür en azından benim için ölmüştür gelmesin artık

bir kere arardım, açarsa ne ala , açmazsa da yapacak bir şey yoktur.

Eğer ilişkim uzun süredir devam ediyorsa başına bir iş mi geldi diye düşünür,telaşlanırdım..

Gelmedi ve aramadıysa..sonsuza kadar kalsın diye, onu kör kuyulara atardım..:jeyyar:
Senin başına böyle birşey geldiyse, sende aynını yap..:hulya:

benim bir daha sokakta görsem köpek kadar deger vermeyecegim bri olur kusura bakmasın bir haber vericek durumda olabilir ne olursa olsunnn şimdiye kadar basıma gelmedi umarım gelmess

evden çıkarken ararım zaten.. nerede buluşcaksak evden çıkıyorum sen çıktın mı gibi bir konuşma yaparım.. ama tel.e cvp yoksa zaten gitmem ki...

Daha sonradan arayıp geçerli bir sebep söylemesini beklerdim.
Daha dğrusu beklemem gerekirdi.

Oysa ki ben arar neden gelmediğini sorardım onun bi bahane yaratmasına izin vermeden.
Yok o pişkin pişkin geçerli bri sebep söylemiyorsa ona açıkça görüşmek istediğini söyleyemeyecek kadar karaktersiz olduğunmu söyler kapatırdım.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…