RAPOR ALACAĞIM İŞ YERİNE NE SÖYLEYEBİLİRİM

Gulay123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2017
445
207
33
Kızlar acil yardım lazım iş yerinden 10 günlük rapor alacağım fizik tedaviden doktor büyük ihtimalle bel ağrısı yazacak ama iş yerindekiler detayına kadar soracak beline ne oldu da 10 gün çalışamıyorsun diye bel hakkında kendilerinin de ağrıları var ama hiç rapor almadılar benim geçerli bi yalan bulmam lazım . Not: mecbur olmasam böyle bi şeye başvurmam

yalandan rapor alanlara kılım açıkcası

bazı doktorlar da garip hasta olana zar zor 1 gün veriyorlar millete bas bas raporu yani

işyerindekilere açıklama yapmak zorunda değilsin bence ne bilim ben doktor verdi dersin.
Bazı doktorları bilmem benimki anlayışlı ve mecburum .. iş yerindekiler didik didik sorcak onlardan saklamak zorunda olduğum bi durum var o yüzden uygun bi şey söylemem lazım

En sorgusuz sualsiz rapor sebebi hemoroid ve fitiktir.belim agriyor dersiniz,hemoroidim var oturamiyorum dersiniz.Hemoroid derseniz daha ilerisini sormazlar :)
Hemoroid için genel cerrahiden dr tanıdığım yok malasef 10 gün de hemoroid için çok değil mi

bırsey soylemek zorunda degılsınız ıs yaparken ters hareket yapmısım belım tutuldu fıtık baslangıcı dedı doktor der gecersın..

Omurga eğriliği çok ağrı yapar. Skoyloz başlangıcı derseniz kimse ne ispat isteyebilir ne açıklama
Yada rüzgardan tutuldu diyin, on gün sizi göreceklermi ?

Omurga eğriliği çok ağrı yapar. Skoyloz başlangıcı derseniz kimse ne ispat isteyebilir ne açıklama
Yada rüzgardan tutuldu diyin, on gün sizi göreceklermi ?
Hayır görmezler tabi ziyaret edelim geçmiş olsun diyelim de diyebilirler

Didik didik eden işyerlerine de sinir oluyorum, sahte rapor alan insanlara da..
Fıtık başlangıcı varmış, 10 gün istirahat verdi. İlerleme durumu için sonra tekrar gidicem doktora dersiniz diğer sorulara da bilmiyorum söylemedi doktor deyip geçersiniz.

bel fıtığı başlangıcı ilerlemeden fizik tedavi verdiler dersin olur biter.
Ben bel fıtığı başlangıcı için 15 gün fizik tedavi almıştım. Yani aaa söylemedin hiç falan deselerde hastalık başlangıç aşaması olduğundan dayanılmayacak bir acı değil ama böylede yaşanmaz be dedirten bir acı diye tarif eder geçersin :D

Canım fıtık olayında cok stratejik olman lazım . Mesela akşam işten çıktın ertesi gün fıtığım var 10 gün rapor verdiler dersen kimse inanmaz. Ondan önce her gün belinin ağrıyor olması falan lazım eğer şikayet ediyorduysan şirket içinde inanabilirler :))

Sırtımda 3 adet fıtıgım var . Her Yıl 1 hafta izin alırım raporlu bir şekilde.
Fizik tedavı göruyorum .
Fıtık diyebilirsin ..

bel fıtığı başlangıcı ilerlemeden fizik tedavi verdiler dersin olur biter.
Ben bel fıtığı başlangıcı için 15 gün fizik tedavi almıştım. Yani aaa söylemedin hiç falan deselerde hastalık başlangıç aşaması olduğundan dayanılmayacak bir acı değil ama böylede yaşanmaz be dedirten bir acı diye tarif eder geçersin :KK70:
Sadece ağır kaldırdım belim çok ağrıyor doktor çok dikkat et 10 gün dedi desem nasıl olur o_O

Canım fıtık olayında cok stratejik olman lazım . Mesela akşam işten çıktın ertesi gün fıtığım var 10 gün rapor verdiler dersen kimse inanmaz. Ondan önce her gün belinin ağrıyor olması falan lazım eğer şikayet ediyorduysan şirket içinde inanabilirler :))
Temizlik yaparken oldu desem ?

Yanlış anlamadıysam fizik tedavi raporu alacaksınız ama aslında fizik tedavi görmeyeceksiniz tanı olarak da bel ağrısı yazılacak. Siz de yalan bulmaya çalışıyorsunuz peki bu iş arkadaşlarınıza haksızlık değil mi? biri yalan yere işe gelmese sizin iş yükünüz artsa hoşunuza gider mi? yıllık izninize kıyamayıp rapor almanız gerçekten yanlış. Fıtık diyebilirsinix ancak ama anlaşılır çünkü fıtık önceden belirti veren bir hastalık şimdiye kadar böyle bir şikayetin yoktu diyecekler ve emin ol inanmayacaklar

Back
X