RAPOR ALACAĞIM İŞ YERİNE NE SÖYLEYEBİLİRİM

Sadece ağır kaldırdım belim çok ağrıyor doktor çok dikkat et 10 gün dedi desem nasıl olur o_O

ne iş yaptığını bilmiyorum ama yani hani 3 gün dinlen zaten masa başı iştesin de diyebilirler öyle bir durumda..
yada bak ben gardolabı çekerken dizimle çekmiştim kemik iliğim ödem yapmıştı 1 ay zor yürümüştüm bu da kullanılabilir ilaç verdi bir süre yat dinlen dediler diyebilirsin.

Yanlış anlamadıysam fizik tedavi raporu alacaksınız ama aslında fizik tedavi görmeyeceksiniz tanı olarak da bel ağrısı yazılacak. Siz de yalan bulmaya çalışıyorsunuz peki bu iş arkadaşlarınıza haksızlık değil mi? biri yalan yere işe gelmese sizin iş yükünüz artsa hoşunuza gider mi? yıllık izninize kıyamayıp rapor almanız gerçekten yanlış. Fıtık diyebilirsinix ancak ama anlaşılır çünkü fıtık önceden belirti veren bir hastalık şimdiye kadar böyle bir şikayetin yoktu diyecekler ve emin ol inanmayacaklar
Mecbur olmasam almam herhalde beni buna itenlerin iş arkadaşlarımın neler yaptığını ve ne için rapor aldığımı bilmiyorsun o yüzden lütfen bilmediğin bi şey için böyle kırıcı olma

Hemoroid için genel cerrahiden dr tanıdığım yok malasef 10 gün de hemoroid için çok değil mi

Arkadasin da 10 gunluk rapora ihtiyaci vardi.Dr. hemoroid yazdi.Uzun sureli raporlara genelde yazarlar.Hic o agriyi cektiniz mi ?Malesef beter bir agridir ve suresi normaldir rapor icin de.

ne iş yaptığını bilmiyorum ama yani hani 3 gün dinlen zaten masa başı iştesin de diyebilirler öyle bir durumda..
yada bak ben gardolabı çekerken dizimle çekmiştim kemik iliğim ödem yapmıştı 1 ay zor yürümüştüm bu da kullanılabilir ilaç verdi bir süre yat dinlen dediler diyebilirsin.
10 gün sonra işe döndüğümde
Arkadasin da 10 gunluk rapora ihtiyaci vardi.Dr. hemoroid yazdi.Uzun sureli raporlara genelde yazarlar.Hic o agriyi cektiniz mi ?Malesef beter bir agridir ve suresi normaldir rapor icin de.
çektim çekmez miyim ama ağrı eşiğim yüksek sanırım hiç rapor almadım çalıştım o dönemlerde

Kızlar acil yardım lazım iş yerinden 10 günlük rapor alacağım fizik tedaviden doktor büyük ihtimalle bel ağrısı yazacak ama iş yerindekiler detayına kadar soracak beline ne oldu da 10 gün çalışamıyorsun diye bel hakkında kendilerinin de ağrıları var ama hiç rapor almadılar benim geçerli bi yalan bulmam lazım . Not: mecbur olmasam böyle bi şeye başvurmam

Kas spazmı geçirdiğini söyle,''gece uyurken iğne gibi batıyordu uyuyamıyordum.
Mecbur kalıp doktora gidince ,stresten kas spazmı geçirdiğimi söyledi ve fizik tedavi şartmış dedi'' dersin.
phonesbj7zg1-gif.1318403

Yanlış anlamadıysam fizik tedavi raporu alacaksınız ama aslında fizik tedavi görmeyeceksiniz tanı olarak da bel ağrısı yazılacak. Siz de yalan bulmaya çalışıyorsunuz peki bu iş arkadaşlarınıza haksızlık değil mi? biri yalan yere işe gelmese sizin iş yükünüz artsa hoşunuza gider mi? yıllık izninize kıyamayıp rapor almanız gerçekten yanlış. Fıtık diyebilirsinix ancak ama anlaşılır çünkü fıtık önceden belirti veren bir hastalık şimdiye kadar böyle bir şikayetin yoktu diyecekler ve emin ol inanmayacaklar

Boyun fitigim da bel fitigim da belirti gostermeden pat diye oldu.Onceden belirtisi falan yoktu.Fitik ben geliyorum demiyor yani.Bel fitigim bir gun spor yaparken ip atladim 100 kere.Ertesi gun yerimden kalkamadim.Boynum da ona keza.Lanet iki rahatsizliktir.Allah beterinden korusun tabi de siziyla baslayip agriya gecmiyor fitik.

Temizlik yaparken oldu desem ?

canim tahmin ettigim sey icin rapor alacaksan kimsenin diyecegini takmamalisin ;)

konusacak insan bel fitigin icin de arkandan konusacak.

En iyisi mi ben doktor degilim detay sormayin agrim var rapor verdiler dersin

He bir de 23 nisan ve bu 1 mayis muhabbetine herkes su anda tatili birlestirmek icin rapor pesinde.Zorluk cikarabilirler.Tabi tanidik doktorunuz varsa o ayri.

:KK14:
canim tahmin ettigim sey icin rapor alacaksan kimsenin diyecegini takmamalisin :KK66:

konusacak insan bel fitigin icin de arkandan konusacak.

En iyisi mi ben doktor degilim detay sormayin agrim var rapor verdiler dersin
Her türlü konuşacaklar o kesin :KK14:

:KK14:
Her türlü konuşacaklar o kesin :KK14:

Bana 4 gün rapor vermişlerdi Koca koca da yazmışlardı :) Konuşulmuştu da ama kimse yüzüme gelip soramamıştı. Kimsenin haddine de değil açıkçası ama sen milleti takmamaya çalış :KK54:

Al raporu ver amaan

Bana 4 gün rapor vermişlerdi Koca koca da yazmışlardı :) Konuşulmuştu da ama kimse yüzüme gelip soramamıştı. Kimsenin haddine de değil açıkçası ama sen milleti takmamaya çalış :KK54:

Al raporu ver amaan
Keşke senin iş yerindekiler gibi olsalar .. bütün dünya duydu ilkinde bu sefer olmaz....

Kızlar acil yardım lazım iş yerinden 10 günlük rapor alacağım fizik tedaviden doktor büyük ihtimalle bel ağrısı yazacak ama iş yerindekiler detayına kadar soracak beline ne oldu da 10 gün çalışamıyorsun diye bel hakkında kendilerinin de ağrıları var ama hiç rapor almadılar benim geçerli bi yalan bulmam lazım . Not: mecbur olmasam böyle bi şeye başvurmam
l4-l5 seviyesinde bulging

Back
X