RAPOR ALACAĞIM İŞ YERİNE NE SÖYLEYEBİLİRİM

Rahat rahat tedavimizi olamıyoruz bu boşboğaz insanlar yüzünden bi de stres oluyoruz. Vertigo için başka bir branş doktor gerekir ama siz hangisine yazdırmıştınız
Kulak burun Boğaz yazmıştı sanırım. En sorunsuzu bu oluyor demişti doktor. Deneyebilirsiniz.

Kızlar acil yardım lazım iş yerinden 10 günlük rapor alacağım fizik tedaviden doktor büyük ihtimalle bel ağrısı yazacak ama iş yerindekiler detayına kadar soracak beline ne oldu da 10 gün çalışamıyorsun diye bel hakkında kendilerinin de ağrıları var ama hiç rapor almadılar benim geçerli bi yalan bulmam lazım . Not: mecbur olmasam böyle bi şeye başvurmam
Yalan söylemen hiç gerek yok canım. dr. öyle gerek gördü dersin. Kimseye hesap vermek zorunda değilsin. Çok üstüne gelirseler, çok istiyorsanız gidin sizde alın rapor dersiniz.

Tüp bebek yapacağım için alıyorum raporu bi öncesinde iş yerindekiler öğrendi ve herkese duyurdular çünkü çok boş boğaz ve düşüncesizler.. herkes bana gelip hayırlı olsun vs.. diyordu ama tutmadı bebek ve ben günlerce ortada ruh gibi dolandım şu anda başka bir doktor buldum ve ondan rapor alacağım ama iş yerindekiler yine öyle insanlar ki bunu bile didik didik edecekler bu yüzden inandırıcı olmam lazım anladınız mı şimdi ??
Aman boşver sakin söyleme... Negatif sonucu almak zaten insana başlı başına üzüntü sonra bi de herkese tek tek sonuç bildirmek zorunda kaliyorsun. Herkes soruyor, sonra bi de teselli seanslari, hep ayni laflar filan....

Al sen raporu temizlik yaparken ters bi hareket sebebiyle belim tutuldu (koltuk kaldirirken vs) ciddi bir fıtık oluşmuş ondan 10 gun fizik tedavi ve istirahat verdi doktor de geç. Cok soru soran olursa gecistir.

eğer tüp bebek tedavisi için uğraşıyorsanız cidden zor arkadaşım, bende 7 yıl tedavi gördüm ve kurumda çalışıyorum çok zor alabiliyordum bazen alamıyordum bile raporu.Allah kolaylık versin şimdiden size

Bayanlar tüp bebek de transfer sonrasi zaten tüp bebek doktoru rapor yazabiliyor ama is yeri tüp bebek oldugunu anlamasin diye mecbur başka branştan aliyorlar. Tüp bebek gercekten maddi manevi cok zor bi süreç o yüzden bu durumu hoş görmek lazim. Ama cevremde keyfi tatil icin vs rapor alanlara ben de cok kızıyorum...

Aman boşver sakin söyleme... Negatif sonucu almak zaten insana başlı başına üzüntü sonra bi de herkese tek tek sonuç bildirmek zorunda kaliyorsun. Herkes soruyor, sonra bi de teselli seanslari, hep ayni laflar filan....

Al sen raporu temizlik yaparken ters bi hareket sebebiyle belim tutuldu (koltuk kaldirirken vs) ciddi bir fıtık oluşmuş ondan 10 gun fizik tedavi ve istirahat verdi doktor de geç. Cok soru soran olursa gecistir.
Aynen öyle insan negatifi kendine daha anlatamıyorken insanlara anlatmaya çalışmak çok yoruyor üzüntüne üzüntü ekliyor.. sonra dediğin gibi teselli etmeye çalışıp daha da yarana tuz basıyorlar o yüzden tek çarem bu

Back
X