• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama rapor almak için ne yapmalıyım lütfen yardım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öncelikle devlet hastanesinde bir kadın dogum doktoruna gidiyorsun rapor almak istedigini söylüyorsun ve bu zamana kadar yapılmış olan tüm tahlil rahim filmi vs.yanına al ayrıca nufus mudurlugunden kayıt örneği isteniyor rapor için yani nufusa kayıtlı çocugun olmadığına dair bi kanıt olarak evlilik cuzdan fotokopisi ve 2 resim benden istenenler bunlardı gittigin doktor sana raporu veriyor toplam 3 kadın dogum doktorundan imza alıyorsun sonra raporu heyet inceleyip tamam diyor
allah yardımcın olsun ben bir günde aldım

öncelikle devlet hastanesinde bir kadın dogum doktoruna gidiyorsun rapor almak istedigini söylüyorsun ve bu zamana kadar yapılmış olan tüm tahlil rahim filmi vs.yanına al ayrıca nufus mudurlugunden kayıt örneği isteniyor rapor için yani nufusa kayıtlı çocugun olmadığına dair bi kanıt olarak evlilik cuzdan fotokopisi ve 2 resim benden istenenler bunlardı gittigin doktor sana raporu veriyor toplam 3 kadın dogum doktorundan imza alıyorsun sonra raporu heyet inceleyip tamam diyor
allah yardımcın olsun ben bir günde aldım

çok teşekkür ederim canım sayende bende hızlı bi şekilde halladerim inş. rapor işini farumda gözümü çok korkuttular çok zor raporu almak diye benimde gözüm korkmuştu sayende rahatladım:)rabbim herşeyı gönlüne göre versin

3 yılı 24 hazıranda doldurcaz canım 23 yaşınıda dolduralı çok oldu:)) çok teşekkür ederim bilgilerin için rabbim senınde gönlüne göre versin herşeyi

Yeni kanuna göre infertilitede rapor için artık 3 yıl değil 1 yıl yeterli oluyor haberiniz olsun.Ben yeni aldım.2 yıllık evliyim. Kanun 1 gün önce değiştiği için alabildim raporu:)))

peki özelde aşılma yaptıracaksakta devlet hastanesindeki doktor verebiliyormu ? 2 tane kadın doğum uzmanı var ise verebilirmi bu raporu ben küçük bir ilçede yaşıyorum ve burdaki devlet hastanesi küçük .

merhaba rapor alma şartında 2 tane iğneli aşılama yaptırmak falan var mı. normal kan tahlilleri hsg sonucu dışında ne isteniyor. benim hsg var, tahlil sonuçlarım var ama iğneli aşılamam yok sadece 1 kere klomenle aşılama yaptırmıştım.

merhaba rapor alma şartında 2 tane iğneli aşılama yaptırmak falan var mı. normal kan tahlilleri hsg sonucu dışında ne isteniyor. benim hsg var, tahlil sonuçlarım var ama iğneli aşılamam yok sadece 1 kere klomenle aşılama yaptırmıştım.

ben bu raporu tüp bebek için değilde aşılama için almak istiyorum aşılama için bu rapor geçerli diilmi acaba kafam karıştı benim şimdi:(

bende bilmiyorum aşılama yaptırdım 1 kere bana nüfus kayıt örneğini getirirsen kurum karşılar dediler. bende getiridm. aşılama için ek bir ücret ödemedim. zaten özel üniversite hastanesiydi. acaba rapor işini kendilerimi halletti bilmiyorum. ama şimdi 2.aşılamayı düşünmüyorum yazın tüp bebek düşünüyorum onun için bende tüp bebek raporunu merak ediyorum.

bende bilmiyorum aşılama yaptırdım 1 kere bana nüfus kayıt örneğini getirirsen kurum karşılar dediler. bende getiridm. aşılama için ek bir ücret ödemedim. zaten özel üniversite hastanesiydi. acaba rapor işini kendilerimi halletti bilmiyorum. ama şimdi 2.aşılamayı düşünmüyorum yazın tüp bebek düşünüyorum onun için bende tüp bebek raporunu merak ediyorum.

hımm anladım canım allah hepimizin yardımcısı olsun.

kızlar bişey daha ögrendim rapor için rahim filmini çektireli 6 ayı geçmemiş olması lazımmış öyle bişey varmı bilginiz varmı acaba

böyle birsey olsaydı karşıma çıkardı diye düşünüyorum.rahim filmini çektireli 1 seneyi geçmişti raporu aldım yinede

Back
X