- Konu Sahibi dilxsxad53
slm herkese devlet hastanesinden rapor almak için ne yapmalıyım kızlar nereye başvurmalıyım yardım edermısnız lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öncelikle devlet hastanesinde bir kadın dogum doktoruna gidiyorsun rapor almak istedigini söylüyorsun ve bu zamana kadar yapılmış olan tüm tahlil rahim filmi vs.yanına al ayrıca nufus mudurlugunden kayıt örneği isteniyor rapor için yani nufusa kayıtlı çocugun olmadığına dair bi kanıt olarak evlilik cuzdan fotokopisi ve 2 resim benden istenenler bunlardı gittigin doktor sana raporu veriyor toplam 3 kadın dogum doktorundan imza alıyorsun sonra raporu heyet inceleyip tamam diyor
allah yardımcın olsun ben bir günde aldım
3 yıllık evli olup 23 yaşını doldurmanda lazım
3 yılı 24 hazıranda doldurcaz canım 23 yaşınıda dolduralı çok oldu:)) çok teşekkür ederim bilgilerin için rabbim senınde gönlüne göre versin herşeyi
Yeni kanuna göre infertilitede rapor için artık 3 yıl değil 1 yıl yeterli oluyor haberiniz olsun.Ben yeni aldım.2 yıllık evliyim. Kanun 1 gün önce değiştiği için alabildim raporu:)))[/Q
çok saol canım bu güzel haber için :))
merhaba rapor alma şartında 2 tane iğneli aşılama yaptırmak falan var mı. normal kan tahlilleri hsg sonucu dışında ne isteniyor. benim hsg var, tahlil sonuçlarım var ama iğneli aşılamam yok sadece 1 kere klomenle aşılama yaptırmıştım.
bende bilmiyorum aşılama yaptırdım 1 kere bana nüfus kayıt örneğini getirirsen kurum karşılar dediler. bende getiridm. aşılama için ek bir ücret ödemedim. zaten özel üniversite hastanesiydi. acaba rapor işini kendilerimi halletti bilmiyorum. ama şimdi 2.aşılamayı düşünmüyorum yazın tüp bebek düşünüyorum onun için bende tüp bebek raporunu merak ediyorum.
böyle birsey olsaydı karşıma çıkardı diye düşünüyorum.rahim filmini çektireli 1 seneyi geçmişti raporu aldım yinede
inşallah sorun çıkmaz da hemen alabilirsin arkadaşım