rapor hakkında bilgisi olan arkadaşlardan destek bekliyorum

emcan01

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
1.651
19
158
51
İstanbul
merhaba arkadaşlar.5 sene aradan sonra eşim tüpbebek tedavisine razı oldu ve tekrar tedaviye başlamaya karar verdik.daha önce aşılama denemiştik ve bebeğimiz olmamıştı.şimdi tüpbebek tedavisi deniyeceğiz.benim sormak istediğim rapor nasıl çıkartılıyor.neler yapmam lazım.ekim başı gibi tedavimizin başlaması gerekiyor ve ben neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.

ben anadolu yakasında oturuyorum ve zeynep kamil hastanesinden rapor alırsam oradan neredn randevu almam gerekli,tüp bebek merkezleri rapor konusunda yardımcı oluyormu, bu konularda bilgisi olan arkadaşlar benimle bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

bende ararştırmıştım arkadaşım orayı önce kadın dogumda muaayene oluyosun bütün tahliller yaopılıyo ona göre 3 aşılama yapılıyo tutmayınca tüp bebege kendileri sevk ediyo 5 yıllık sgk ve 3 yıllık evlilik geriyo.ben 3 asşılamı özelde yaptırmıştım sıfırdan başlamak istemedigim için orda yaptıramadım bianöce tüp bebege geçebilmek için

benim daha önceki tedavilerim ssk hastanelerinde yapılmıştı.3 kere aşılama yaptırdım tutmadı.daha önce tedavi gördüğüm hastanenin bana vermiş olduğu bir raporum var.heralde onu götürmem gerekiyor.tüp bebek raporu için şartlarım uygun.3 kere ilaç teavisi-3 aşılama-laparoskopi -histeroskopi yaptıdım ve 17 yıllık evliyim. yaşımda 36.tekrar aşılama yaptırmak için zaten zamanım fazla kalmadı.bilgiler için teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar.5 sene aradan sonra eşim tüpbebek tedavisine razı oldu ve tekrar tedaviye başlamaya karar verdik.daha önce aşılama denemiştik ve bebeğimiz olmamıştı.şimdi tüpbebek tedavisi deniyeceğiz.benim sormak istediğim rapor nasıl çıkartılıyor.neler yapmam lazım.ekim başı gibi tedavimizin başlaması gerekiyor ve ben neler yapmam gerektiğini bilmiyorum.

ben anadolu yakasında oturuyorum ve zeynep kamil hastanesinden rapor alırsam oradan neredn randevu almam gerekli,tüp bebek merkezleri rapor konusunda yardımcı oluyormu, bu konularda bilgisi olan arkadaşlar benimle bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim.

Canım Zeynep Kamil'de çok kalabalık ve sıra olduğunu söylemişti merkez bana, ben Haydarpaşa Numune'den çıkarttım...İnfertilite/menopoz bölümüne gidersen rapor istediğini söyleyerek seni yönlendirirler..

Canım Zeynep Kamil'de çok kalabalık ve sıra olduğunu söylemişti merkez bana, ben Haydarpaşa Numune'den çıkarttım...İnfertilite/menopoz bölümüne gidersen rapor istediğini söyleyerek seni yönlendirirler..

randevu seçenekleri arasında infertilite-menapoz yoktu.randevu almadan mı gidicez acaba

merhaba emcan
bende 2.denememı raporla denedım temmuzda
ve kocaelı unıv.cıkardım
esım once urologa gıttı
bende adetın 2,gunu gıttım ve gereklı testler verdıler
sonucları cıktı ve hemen aldık bız
cunku sıddetlı erkek ınfertılıtesı vardı bızde
gereklı seyler asılama raporları gotur
butun evraklarını gotur
kımlık fotokopısı ıkıser tane
2ser fotograf
sen calısansan senın sgk dan hızmet cetvelın 2 tane
esınden yararlanıyorsan esının hızmet cetvelı
nufus mudurlugunden 2 ser tane cocugu yoktur ıbarelı dokuman
baskada yok sanırım bunlarıda verıyon ve doktorlarda bırkac kagıt verıyor
ve rapora basvuruyon
ama herhastane basıt vermıyor canım
allah kolaylık versın ınsallh kısa zamanda cıkarırsın
adetını sakın gecırme cunku ılla adetlıykn muayne yapıyorlar
cıkarmı olduugun rapor 1 sene gecerlı sanırım oyalanma hemen basvur derım

randevu seçenekleri arasında infertilite-menapoz yoktu.randevu almadan mı gidicez acaba

Kadın hastalıkları ya da jinekolojiye bağlanırsan telefonla, orada çıkan kişiye söylersin infertilite kliniği diye, birkaç klinik var, soracaklardır sana... Randevu gerekiyor canım, bazen gittiğinde yoğun değilse o gün içine de veriyorlar randevu, ama telefonla alsan daha garanti tabii... Benden hizmet çizelgeleri istemediler, kimlikten gördüler sanırım otomatik olarak, eşim ve benim vukuatlı nüfus kaydımı, kimlik fotokopileri, evlilik cüzdan fotokopisi, fotoğraf, smear testi, kan değerleri (orada yaptılar bunları), sperm testi vs. istediler... Aşılama sonuçlarını mutlaka götür, bende olmadığı için önce bir aşılama yaptım orada çünkü, diğer isteyecekleri belgeler senin sorununa göre değişecektir...

Şimdiden kolay gelsin, hayırlı olsun...

merhaba emcan
ve kocaelı unıv.cıkardım
esım once urologa gıttı
butun evraklarını gotur
2ser fotograf
ve rapora basvuruyon

öncelikle bilgilerin içn sağol arkadaşım ama sebep azosperm olsa bile:a015: bayanlar test yaptırmak zorunda mı rapor için

ben bugün zeynep kamil hastanesine gittim.elimde daha önce yaptırdığım aşılamaların ve diğer işlemlerin raporu olduğu için tüpbebek raporu çıkartabileceğimi söylediler.bunun için adetin 2, günü yaptırmama gereken testler eşimim sperm testive bazı evrakları götürmem gerekiyormuş.rapor kaç günde çıkar bilmiyorum dediler paror çıkartırsam bu ay içinde tedaviye başlayamam.kararsız kaldım doğrusu

öncelikle bilgilerin içn sağol arkadaşım ama sebep azosperm olsa bile:a015: bayanlar test yaptırmak zorunda mı rapor için

canım benım esımde sıddetlı erkek ınfertılıtesı
ben sadece adetın 2,gunu gıttım
hormon testı ıcın kan verdım
rahım fılmı ıstedıler
okadar canım sonra hemen cıktı ama herhastane boylemı bılmıyorum

ben bugün zeynep kamil hastanesine gittim.elimde daha önce yaptırdığım aşılamaların ve diğer işlemlerin raporu olduğu için tüpbebek raporu çıkartabileceğimi söylediler.bunun için adetin 2, günü yaptırmama gereken testler eşimim sperm testive bazı evrakları götürmem gerekiyormuş.rapor kaç günde çıkar bilmiyorum dediler paror çıkartırsam bu ay içinde tedaviye başlayamam.kararsız kaldım doğrusu

neden kararsız kaldın canım
sen nerde denıceksın raporlu
zaten zeynep kamılde hemen cıkmıyor dıye duymustum canını sıkmak ıstemem ama oyle duymustum olsun canım sende bıer dahakı adette baslarsın uzme kendını

canım benım esımde sıddetlı erkek ınfertılıtesı
ben sadece adetın 2,gunu gıttım
hormon testı ıcın kan verdım
rahım fılmı ıstedıler
okadar canım sonra hemen cıktı ama herhastane boylemı bılmıyorum

nisam çok tesekkür ederim canım bilgilendirme içina.s.

neden kararsız kaldın canım
sen nerde denıceksın raporlu
zaten zeynep kamılde hemen cıkmıyor dıye duymustum canını sıkmak ıstemem ama oyle duymustum olsun canım sende bıer dahakı adette baslarsın uzme kendını

sen nerden çıkarttın canım ?hangi hastane?

lonecım ben kocaelı unıversıtesınde cıkardım

rectug sende sagol canım benım
baska sorularınız varsa nacızane cevaplamaya calısırım

kızlar aşılama için peki nasıl rapor çıkarılıyor ne lazım yani bilginiz var mı?
bide çıkartıla raporla özelde yaptırabiliriz değil mi aşılamayı

arkadaslar meraba,
rapor ıcın arastırma yaparken gordum yazılarınızı....bızde erkek sorunu var.2,5 yıllık evlıyız bır tane olumsuz tup bebek denememız var...2. deneme ıcın rapor almak ıstıyorum artık ama nerden hızlı alabılırım bılmıyorum anadolu yakasındayım ıstanbul...bırde rapor ıcın 3 yıl evlılk sartı kalktı dıe durdum bılgısı olan varmı acabaa

arkadaşlar ben rapor için başvurulmu yaptım.benim gibi bilmeyen arkadaşlara neler yaptığımı anlatayım.
ilk önce haydarpaş numune hastanesine infertilite-menepoz bölümüne gittim.burası için internetten randevu alamıyorsunuz.oraya gidip sekretere bu bölüme gitmek istediğinizi söylüyorsunuz.yoğun olmadığı için hemen randevu veriyorlar.benim elimde sadece laparoskopi-histeroskopi sonucu ve daha önce yaptırdığım aşılamaların sonucu vardı.benden hormontestleri,rahim ultrasonu,smear testi ve eşimin en az iki tane sperm testini istedi.bunları tmamladım ve çarşamba günü 4 resim,kimlik fotokopisiyle gidip başvurumu yaptım.6 tane doktorun imzasını alıyorsunuz ve tekrar heyete götürüyorsunuz.ayrıca rapor için 96,00 tl yatırıyorsunuz.haftaya perşembe günü sonucu alıcam.inşallah hakkımızda hayırlısı olur.rabbim çabalarımızı boşa çıkarmaz inşallah

merhaba emcan
ve kocaelı unıv.cıkardım
esım once urologa gıttı
butun evraklarını gotur
2ser fotograf
ve rapora basvuruyon

bende kocaeli üni. çıkarıcağımdışarda geçerlimi birde özelde yaptırısam acaba 2. için problem çıkarırılarmı?

Back
X