Rapor parası hakkında çok acil

NightStalker

E♡
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2013
4.659
3.970
133
32
Arkadaşlar işyerinden arandim 32. Haftaya yakın 10 günlük rapor almıştım şuan 37. Haftadayim ama sanırım o rapor parası ziraat bankasına yatıyormuş ve benim o parayı ordan çekip işyerine getirmem gerekiyormuş sanırım bu 9 ve 14 ü arasında cekilebiliyormus. Bilen var mı şimdi gitsem ya da çarşamba günü en uygun zamanım o zaman gitsem parayı çekebilir miyim nasıl yapabilirim

Rapor parası, rapor bitiminden birkaç hafta sonra yatıyor. Bunla alakalı ile alakalı bilgiyi, yatıp yatmadığını ne zaman çekebileceğinizi e devlet e girip görebiliyorsunuz.
Ziraat bankasından çekiliyor. İşyeri raporlu olduğunuz dönemde maaşınızdan kesinti yapmadıysa bu parayı işyerine ileteceksiniz. İşyerine banka yoluyla yatırabilirsiniz.

Teşekkür ederim ama tam olarak aradığım cevap bu değil. E devlet şifrem yok bu arada. Anlamak istediğim şey şu benim ziraatte hesabım da yok şimdi 8 ı 14 ü arası paranızı çekebilirsiniz diyor bunu şimdi gitsem çekemez miyim yani her ayın 8 ı ve 14 ü arası mi çekebilirim ancak?

Hesabın olmasa da kimlik numaran var isme yatırılır. Yani senin adına hesaba değil. 8 - 14 arasında ise 15inde çekilmez çünkü isme yatan para belli bir süre kalır sonra geri döner diye biliyorum ben

Hesab in olmasına gerek yok tc kimlik numarana yatiriyorlar. 8-14 arası alabiliyorsun bankadan o da sadece paranin yattigi aya ozgu yani almazsan parayi direkt sgk ya gidiyor sgk ya gidip alman gerekiyor sonra. Her ay cekme imkani yok cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…