Rapor parası ve iş kazası

Mavis-prenses

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2015
287
197
103
Selam kızlar ben işyerinde iş kazası geçirdim. Kaburgalarımda çatlaklar var Allah'a şükür kırılmadı. İş kazası olduğunu bildirdim Pazartesi'den beri işe gitmiyorum yarın gideceğim. Size sorum şu pazartesi acildeki doktor artık acilde rapor yazılmıyor deyip randevu al çarşambaya poliklinik yazacak rapor dedi. Çarşamba gittiğim doktor dün ve bugün için iki günlük rapor verdi. Şimdi tam olarak bilmiyorum bildiğim kadarıyla 3 günün altını Ssk ödemiyor peki işyeri bu iki günü benden keser mi? Bilen varsa yardımcı olursa sevinirim. İyi geceler

Normalde kesmemesi gerekiyor. ..işyerinin mazeret izni olarak olarak gostermesi gerekiyor.Geçmiş olsun.

Geçmiş olsun. Kaburgamın çatlamış. İş kazası geçirmişsin. 2 gün rapor çok az değil mi? Bu halde mi ise gideceksiniz.
Teşekkür ederim öncelikle herkes aynı şeyi söyledi bende anlayamadım ama o korkuyla doktora birşey demek aklıma gelmedi ilaçlar kullanıyorum iyi geldi ama üzerimde çok büyük yorgunluk ve sık sık vuran ağrılarım var malesef 2 gün verdi

mazaret izni falan gosterilmez maasindan da kesilmez. ayni ucreti alirsin bir degisiklik olmaz.
3 gun ustuboldugund maasindan kesilir onu da bankadan alirsin.
acilde rapor da yazilir. is kazasi dedigin icin yazmak istememis olabilir. ne demek acilde yazilmiyor poliklinige git demek.

Benim bildiğim kadarıyla da öyleydi ama resmen acilin kapısında acilde rapor verilmemektedir yazıyordu ve veremem dedi doktor yasakmış

Ve bahsettiğim hastane eğitim araştırma hastanesi devlet yani

Kemik suyu için kemiklerin iyileşmesi için. Ve zorlamayın kendinizi bol istirahat mümkün oldukça. Çok geçmiş olsun.

İki günün altında rapor aldıysanız sonuçta iş kazası olması sebebiyle bir kesinti olmaz.
Babamda kar yağınca düşüp kaburgalarını çatlatmıştı.Nefes alırken zorlanıyordu.Ağrı kesici ve merhem verdiler geçti 15-20 güne.
Geçmiş olsun.

3 günlük raporun sadece 1 günlük parasını devletten alırsınız , maaşı alırkende kesintili alırısnız işyeri 3 günü keser ...

Evet nefes almakta zorlanıyorum malesef yinede kırılmadığına şükür ediyorum teşekkür ederim

canım çok geçmiş olsun benim bildiğim kadarıyla da ohalden dolayı acilde rapor verilmez yazıyor olabilir çünkü geçenlerde acilden rapor alamadım ben

2 günlük rapor parasını devlette karşılamıyor, iş yeride 2 günün parasını keser ... ben bu şekil biliyorum
Bende normalde öyle biliyorum ama iş kazası olduğu için kesilmez dedi çoğu arkadaşım ondan sordum 2 günün peşinde olmak değilde işte normalde günlük ücretim 70 liraysa atıyorum kederlerden 100den kesiyorlar 200 lirada beni sarsar gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…