- 1 Kasım 2015
- 287
- 197
- 103
- Konu Sahibi Mavis-prenses
-
Teşekkür ederim. Normal rapor alanları kesiyorlar ama iş kazası olunca keşmekeşleri gerekir dedi birçok kişi kafam karıştı da ondan sordumNormalde kesmemesi gerekiyor. ..işyerinin mazeret izni olarak olarak gostermesi gerekiyor.Geçmiş olsun.
Teşekkür ederim öncelikle herkes aynı şeyi söyledi bende anlayamadım ama o korkuyla doktora birşey demek aklıma gelmedi ilaçlar kullanıyorum iyi geldi ama üzerimde çok büyük yorgunluk ve sık sık vuran ağrılarım var malesef 2 gün verdiGeçmiş olsun. Kaburgamın çatlamış. İş kazası geçirmişsin. 2 gün rapor çok az değil mi? Bu halde mi ise gideceksiniz.
Benim bildiğim kadarıyla da öyleydi ama resmen acilin kapısında acilde rapor verilmemektedir yazıyordu ve veremem dedi doktor yasakmışmazaret izni falan gosterilmez maasindan da kesilmez. ayni ucreti alirsin bir degisiklik olmaz.
3 gun ustuboldugund maasindan kesilir onu da bankadan alirsin.
acilde rapor da yazilir. is kazasi dedigin icin yazmak istememis olabilir. ne demek acilde yazilmiyor poliklinige git demek.
Ve bahsettiğim hastane eğitim araştırma hastanesi devlet yanimazaret izni falan gosterilmez maasindan da kesilmez. ayni ucreti alirsin bir degisiklik olmaz.
3 gun ustuboldugund maasindan kesilir onu da bankadan alirsin.
acilde rapor da yazilir. is kazasi dedigin icin yazmak istememis olabilir. ne demek acilde yazilmiyor poliklinige git demek.
Yok 3 gün ve üstü kesiliyor, 2 gün için kesilmiyorTeşekkür ederim. Normal rapor alanları kesiyorlar ama iş kazası olunca keşmekeşleri gerekir dedi birçok kişi kafam karıştı da ondan sordum
Teşekkür ederimKemik suyu için kemiklerin iyileşmesi için. Ve zorlamayın kendinizi bol istirahat mümkün oldukça. Çok geçmiş olsun.
3 gün değil 2 gün raporum3 günlük raporun sadece 1 günlük parasını devletten alırsınız , maaşı alırkende kesintili alırısnız işyeri 3 günü keser ...
3 gün değil 2 gün raporum
Evet nefes almakta zorlanıyorum malesef yinede kırılmadığına şükür ediyorum teşekkür ederimİki günün altında rapor aldıysanız sonuçta iş kazası olması sebebiyle bir kesinti olmaz.
Babamda kar yağınca düşüp kaburgalarını çatlatmıştı.Nefes alırken zorlanıyordu.Ağrı kesici ve merhem verdiler geçti 15-20 güne.
Geçmiş olsun.
Bende normalde öyle biliyorum ama iş kazası olduğu için kesilmez dedi çoğu arkadaşım ondan sordum 2 günün peşinde olmak değilde işte normalde günlük ücretim 70 liraysa atıyorum kederlerden 100den kesiyorlar 200 lirada beni sarsar gibi2 günlük rapor parasını devlette karşılamıyor, iş yeride 2 günün parasını keser ... ben bu şekil biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?