Rapor parası ve iş kazası

tabi cnm neden kesilsin yani, 20 tl bile olsa neden kesilsin sonuçta maaşla çalışan insanlarız hakkımızı aramalıyız en iyisi sgk telefonu varsa ara sor yada muhasebe departmanına sor en doğrusunu onlar söyler

Haklısın. İş sebebiyle geçirdiğin bir kaza zaten. Bunu sgk veya firmanın karşılaması lazım. İnşallah kesinti olmaz. Bunun dışında sen aslında çarşambadan sonrası için rapor almışsın. Ama kaza pazartesi mi oldu. Orayı anlamadım. O rapor işi de biraz garip olmuş gibi

o kadarı bilmiyorum.
bildigim : iş kazalarında iş yeri sorumludur. şikayetci oldun mu ? olmadıysan kamu davası bile acabilirler. ve şikayetc,i olduysan iş yerinden tazminat alırsın.
bunları yapmadıysan iş yeri sana minnet duyarak 2 gunu kesmes gibi geliyor. kesersede canından önemli degil 2 gunluk paranda başının gözünün sadakası olur.

Bildiğim kadarı ile belli bi günün üstünde rapor yazılamıyor acilde. Acile gelen hasta belli bir süre sonra polikliniğe kontrole gitmeli, raporu poliklinik doktoru gerek görürse devam ettirir.

Şimdi şöyle olay pazartesi oldu iş kazası olarak ifade verdim hastane polisine de tutanak tutuldu. Acildeki doktor rapor veremeyiz acilde artık yasak Çarşamba günü randevu alıp gel iç kanama riski için muayene olman lazım dedi salı işe gitmedim haftalık izin olarak gösterildi Çarşamba ve persembe içinde rapor verdi doktor bugün de işe başladım. Sadece hafif ağrılarım var fazla birşey yapmıyorum zaten işyeri iş kazası olduğunu bildirmemi söyledi işyerimden yana sıkıntım Yok.

Şikayetçi olmak derken hastaneye gittik işyerim zaten iş kazası olduğunu söyle dedi doktora söyledim o da polise gönderdi beni hastane polisine.. tutanak tutuldu . Maaşımdan kesilip kesilmemesi önemli değil çok aslında sadece eğer iş kazası olduğu için kesilmeme gibi bir şansım varsa aptal yerine konup kesilsin istemiyorum. Çünkü gün geliyor bize 1 saatin hesapları yapılıyor. İş onların hakkına gelince çok olay yapıyorlar bu da Benim hakkım basit birşey de değil kaburgalarım çatladı ve doktor ömür boyu soğuk aldıkça vs. Bunun ağrısını çekiceğimi söyledi

kesilmemesi gibi bir kanun yok. kesebilir ama kesmesse sana teşekkür etmiş gibi olurlar.
ama polise gidildi ve tutanak var ise yarın öbürgün kamu davası acılır. tazminat alırsıın. avukatlar bunu asla kacırmazlar :)
sende bundan sonra lütfen iş yaparken önlemlerini almayı ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…