Kimlik yenileme (fotoğraf, dekont vs hazır ederseniz) 1 saatlik bir iş. Rapor ne alaka? İşinizden 1-2 saatlik izin alın hallolur. Hasta değilken bir doktor size neden rapor versin ki? Sahte raporda olan doktora oluyor. Nedeniniz başka bence.Hayır ya güvenlik görevlisiyim. Kimliğimiz beş yılda bir yenileniyor. Benim kimliğimin süresi gelmiş. Geç kaldım hatta. Yenileyemezsem çikaricaklar ve ben bu durumu bir tek rapor alırsam kurtarabiliyorum. Çünkü raporlu iken şirket işten atamıyor.
Üç ay sürüyor kimlik yenileme ve beni bilgilendiren olmadı. Sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyor dumAllah Allah kimlik çıkartmak ne kadar uzun sürüyorki de rapor lazım? Yok mu bi izin gününüz falan?
İstersen bir araştır güvenlik şirketini ara sor. Kimlik yenileme ne kadar sürüyor diye.Kimlik yenileme (fotoğraf, dekont vs hazır ederseniz) 1 saatlik bir iş. Rapor ne alaka? İşinizden 1-2 saatlik izin alın hallolur. Hasta değilken bir doktor size neden rapor versin ki? Sahte raporda olan doktora oluyor. Nedeniniz başka bence.
Özel hastanelerde mi vermez durumu anlatsam dürüst bir şekilde.Ertelediğiniz bir ameliyat yok mu onu yaptırın bari
Burun ameliyatı olun yari estetik yari sağlık
Ne bileyim sebep olmadan kimse 3 ay rapor vermez
Üç ay mı? Yok artık. O neymiş ya öyle. Normal kimlik yenilemek,ehliyet çıkartmak bile bu kadar uzun sürmüyor. Anca heyet raporu alırsan 3 ay raporlu olabilirsin onuda öyle ha diyince vermezler. Ayrıca iş yerinde sıkıntı olmayacak mı sapasağlam halinle 3 ay rapor alman?Üç ay sürüyor kimlik yenileme ve beni bilgilendiren olmadı. Sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyor dum
Özel hastanelerde mi vermez durumu anlatsam dürüst bir şekilde.
En son çare onu yapicam artıkNiye işyeriyle konuşmuyorsunuz? Bilmediginizi söyleyin geciktiginizi söyleyin bence anlayiş gösterirler böyle bi durumda neden işten cikarsinlar.
Hanımefendi ne kimliği yenileyeceğinizi söyleyin ona göre söyleyelim. Ehliyet, TC vs milyon tane kimlik var. İş ile ilgili bir kimlikse yenileme şansınız varken yenilememişseniz (ki bunun uzun sürecek bir işlem olduğunu bile bile). Hiçbir doktorun bu riski alabileceğini sanmıyorum, iş yeri de sahte rapordan hem size hem doktora soruşturma açabilir bu durumda da asıl olan doktora oluyor. Doktorlar o kadar bunalmış durumda ki bırakın 1 ayı 2 gün (hasta kişiye) rapor verirken bile tereddüt ediyorlar. 30 gün izin hakkım var diyorsunuz o izini kullanın madem.İstersen bir araştır güvenlik şirketini ara sor. Kimlik yenileme ne kadar sürüyor diye.
İşyerinin yapacağı hiçbir şey yok bence..cunku o kart olmadan birgun bile çalışamazsin sana da işyerine de ceza gelirÜç ay sürüyor kimlik yenileme ve beni bilgilendiren olmadı. Sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyor dum
güvenlikçi kimliği yenilemek için kursa mı gidiliyor?neler öğreniyoruz bu sitede?hiç bilmiyordumİşyerinin yapacağı hiçbir şey yok bence..cunku o kart olmadan birgun bile çalışamazsin sana da işyerine de ceza gelir
Yenileme işlemleri için kursadami gitmedin....onuda mı kaçırdın...süren ne zaman doluyor
Evet maalesef formalite bir sınav yapıyorlar kalma diye birşey yok amagüvenlikçi kimliği yenilemek için kursa mı gidiliyor?neler öğreniyoruz bu sitede?hiç bilmiyordum
Son çare değil ilk hamle bu olmalı bu konuda. Geç kalmadan hem de.En son çare onu yapicam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?