Rapor

Lyal66

Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2022
11
-3
6
33
Arkadaşlar benim rapor almam lazım ama sadece otuz gün rapor hakkım var. Daha fazlası gerekiyor ama daha fazlası için doktorun rapor yazacağı bir durum yok. Bunun için yatış raporu almam gerekiyor ama nasıl alıcam bilmiyorum ama bu raporu almam lazım çünkü bu benim için çok önemli. Bildiğiniz birşey yada bir fikriniz varsa bana yardımcı olur musunuz??

Hastalik yokken bu şekilde rapor alamazsınız. Kurumunuz durumdan şüphelenip sağlık kuruluna sevkederse usulsüzlük ortaya cikar. Hiçbir doktor bu riske girmez.

Hayır ya güvenlik görevlisiyim. Kimliğimiz beş yılda bir yenileniyor. Benim kimliğimin süresi gelmiş. Geç kaldım hatta. Yenileyemezsem çikaricaklar ve ben bu durumu bir tek rapor alırsam kurtarabiliyorum. Çünkü raporlu iken şirket işten atamıyor.
Kimlik yenileme (fotoğraf, dekont vs hazır ederseniz) 1 saatlik bir iş. Rapor ne alaka? İşinizden 1-2 saatlik izin alın hallolur. Hasta değilken bir doktor size neden rapor versin ki? Sahte raporda olan doktora oluyor. Nedeniniz başka bence.

Kimlik yenileme (fotoğraf, dekont vs hazır ederseniz) 1 saatlik bir iş. Rapor ne alaka? İşinizden 1-2 saatlik izin alın hallolur. Hasta değilken bir doktor size neden rapor versin ki? Sahte raporda olan doktora oluyor. Nedeniniz başka bence.
İstersen bir araştır güvenlik şirketini ara sor. Kimlik yenileme ne kadar sürüyor diye.

iş yerinizde sizin birime bakan kimlik sürelerinizi kaydeden birisi yok mu bunu size haber vermeleri gerekmiyor muydu? tekrar eğitim almanız gerekiyor sanırım sınav falan da olacak bildiğim kadarıyla allah kolaylık versin. özel dr ları verebilir rapor ama biraz maliyetli olabiliyor

Üç ay sürüyor kimlik yenileme ve beni bilgilendiren olmadı. Sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyor dum
Üç ay mı? Yok artık. O neymiş ya öyle. Normal kimlik yenilemek,ehliyet çıkartmak bile bu kadar uzun sürmüyor. Anca heyet raporu alırsan 3 ay raporlu olabilirsin onuda öyle ha diyince vermezler. Ayrıca iş yerinde sıkıntı olmayacak mı sapasağlam halinle 3 ay rapor alman?

İstersen bir araştır güvenlik şirketini ara sor. Kimlik yenileme ne kadar sürüyor diye.
Hanımefendi ne kimliği yenileyeceğinizi söyleyin ona göre söyleyelim. Ehliyet, TC vs milyon tane kimlik var. İş ile ilgili bir kimlikse yenileme şansınız varken yenilememişseniz (ki bunun uzun sürecek bir işlem olduğunu bile bile). Hiçbir doktorun bu riski alabileceğini sanmıyorum, iş yeri de sahte rapordan hem size hem doktora soruşturma açabilir bu durumda da asıl olan doktora oluyor. Doktorlar o kadar bunalmış durumda ki bırakın 1 ayı 2 gün (hasta kişiye) rapor verirken bile tereddüt ediyorlar. 30 gün izin hakkım var diyorsunuz o izini kullanın madem.

Üç ay sürüyor kimlik yenileme ve beni bilgilendiren olmadı. Sürecin nasıl ilerlediğini bilmiyor dum
İşyerinin yapacağı hiçbir şey yok bence..cunku o kart olmadan birgun bile çalışamazsin sana da işyerine de ceza gelir
Yenileme işlemleri için kursadami gitmedin....onuda mı kaçırdın...süren ne zaman doluyor

İşyerinin yapacağı hiçbir şey yok bence..cunku o kart olmadan birgun bile çalışamazsin sana da işyerine de ceza gelir
Yenileme işlemleri için kursadami gitmedin....onuda mı kaçırdın...süren ne zaman doluyor
güvenlikçi kimliği yenilemek için kursa mı gidiliyor?neler öğreniyoruz bu sitede?hiç bilmiyordum

Back
X