Hemşire misiniz? Malesef bizim sektörde böyle tipler var. Benim de yasal iznim olan süt iznimi hazmedemeyenler vardı. Değişik kafalar. Ne halleri varsa görsünler.Hastalık halinde 3 gün sağlık raporu aldım ilk kez kendileri aylardır izinler raporlar keyfi alırken ses etmedim kimseye ilk kez hasta olduğum için kullandım hemen tavırlar suratlar bu durumlarda hakkımı nasıl savunurum sessiz bi insan olduğum için artık kullanılmaya başladım idareye mi şikayette bulunmalıyım
Ne diye şikayet edeceksiniz, 5 yaşında çocuk gibi “bana sürat asıyolaaaaaar” mı diyeceksinizHastalık halinde 3 gün sağlık raporu aldım ilk kez kendileri aylardır izinler raporlar keyfi alırken ses etmedim kimseye ilk kez hasta olduğum için kullandım hemen tavırlar suratlar bu durumlarda hakkımı nasıl savunurum sessiz bi insan olduğum için artık kullanılmaya başladım idareye mi şikayette bulunmalıyım
Hastaysaniz ise nasıl gidecektiniz ki? Bu tür surat asmalar ve laf sokmalarla ugrasmanin en iyi yöntemi kendini açıklamaya ugrasmamaktir. Biri bir şey dese bile aldırmayın ezilip buzulmeyin sinirlenmeyin. Evet hastaydım rapor aldım bildiğin üzere diyip geçin yani. Kendinizi de yipratmayin muhtemelen kişisel bir şey değil, herkese yapıyorlardır. İnsanlar bir değişik oldu.
Bu insanlar tam olarak ne istiyor anlamadım hastaysak nasıl çalışabiliriz? Tabiki ihtiyaç halinde rapor alınmalı. Ne yapalım dinlenip iyileşmek yerine sırf çalısanların iş yükü artacak diye (işverenin problemi) işe mi gidelim? Sizin de sesiniz çıksın biraz kendinizi savunun, nefret ederim pasif agresif davranışlardan. Sustukça üstünüze gelirler iş hayatı böyle maalesef.Hastalık halinde 3 gün sağlık raporu aldım ilk kez kendileri aylardır izinler raporlar keyfi alırken ses etmedim kimseye ilk kez hasta olduğum için kullandım hemen tavırlar suratlar bu durumlarda hakkımı nasıl savunurum sessiz bi insan olduğum için artık kullanılmaya başladım idareye mi şikayette bulunmalıyım
insanlar kötü. özeti bu.Kimse memnun edilmiyor bu meslekte tek başına o kadar hasta bakarsın ufacık şeyler için mesaj atar arar ekip üyeleri
Hastalık halinde 3 gün sağlık raporu aldım ilk kez kendileri aylardır izinler raporlar keyfi alırken ses etmedim kimseye ilk kez hasta olduğum için kullandım hemen tavırlar suratlar bu durumlarda hakkımı nasıl savunurum sessiz bi insan olduğum için artık kullanılmaya başladım idareye mi şikayette bulunmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?