raporsuz tup bebek yaptiranlar

suan hamıleyımmmm ama buna barı bırsey olmasın yaa 3.tupum ve hep özelde yaptırdım dusun arrtık gıden parayı

Keske benimde olasdi deyince .ne mutlu hamilelik super.
Ozelde ne kadar tuttu.
Benim cocugum oldugu icin raporsuz devlet hastanesinde ocak ayinda yani zamlanmadan ilac ve hastaneye 5 bin verdim fsh yuzunden tutmadi.

Son düzenleme:
Merhaba inş. sorunsuz bi gebelik gecirirsin Rabbim bebegini saglıkla kucagına almayı nasip etsinn
inşallah daha yenı canımm yaa bugun 9.gnm transfermn dun kan testı yaptırdım asıl gunum pazartesi

Keske benimde olasdi deyince .ne mutlu hamilelik super.
Ozelde ne kadar tuttu.
Benim cocugum oldugu icin raporsuz devlet hastanesinde ocak ayinda yani zamlanmadan ilac ve hastaneye 5 bin verdim fsh yuzunden tutmadi.

canm ben 2 sene önce 6000 verdm sonra 2 kere dondurduk onlara 800 verdm bırını sene gecmeden kullndm 1ne 500 daha verdk dondurduk sımdıde 2000e donmus dendk ıkıncı donmud yanı toplam11500verdık oda testler vs harıc

inşallah daha yenı canımm yaa bugun 9.gnm transfermn dun kan testı yaptırdım asıl gunum pazartesi

canm ben 2 sene önce 6000 verdm sonra 2 kere dondurduk onlara 800 verdm bırını sene gecmeden kullndm 1ne 500 daha verdk dondurduk sımdıde 2000e donmus dendk ıkıncı donmud yanı toplam11500verdık oda testler vs harıc

İnş. cnm testin p.tesiye kadar katlanır guzel haberler alırsın

Ilaclar cok pahali ben ankaradayim arastirdim ozellere gore baskent hastanesi en uygunuymus oyle yazanlar cok var ve cok memnunlar olumsuz yazan olmamis.

Biz acıklanamayan infertilite grubuna giriyoruz cnm yani görünürde hicbi problem yok zor demem sürekli tedavimin aksaması bu ay tüp denemeyi düşünüyorduk ama olmadı artık ne zaman olur hic bilemiyorum

offfffffff nefret edıyom su sebebsız lafından yaa allah yardımcn olsn canmm

Ben 12 yıldır beklemwdeyim cnmm bole giderse daha cok bekleyecem gibi gorunuyo cnm

Umutsuz olayin hayatta neler oluyor neler sorunun ne? Tedavi oldun mu?
Ben kizimi istedim dogal yolla hemen nasip oldu simdi 2. Icin ugrasiyorum olmuyor ama olacagina inaniyorum
Sende umutunu yitirme.

Back
X