• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

raporsuz tup bebek yaptiranlar

Umutsuz olayin hayatta neler oluyor neler sorunun ne? Tedavi oldun mu?
Ben kizimi istedim dogal yolla hemen nasip oldu simdi 2. Icin ugrasiyorum olmuyor ama olacagina inaniyorum
Sende umutunu yitirme.

Gün gectikce insan ister istemez ümitsiz olabiliyo sorun yok cnm tedavi olmazmıyım aklına gelebilecek bütün tedavileri oldum yumurtlama takibi aşılama tüp hepsini ama olmayınca olmuyo demekki şimdilik kısmetimde yok hayırlısı böyledir belkide bizim için cnm inş. sende en kısa zananda ikinci cocuguna hamile kalırsın Rabbim emeklerini boşa çıkartmazsın

Gün gectikce insan ister istemez ümitsiz olabiliyo sorun yok cnm tedavi olmazmıyım aklına gelebilecek bütün tedavileri oldum yumurtlama takibi aşılama tüp hepsini ama olmayınca olmuyo demekki şimdilik kısmetimde yok hayırlısı böyledir belkide bizim için cnm inş. sende en kısa zananda ikinci cocuguna hamile kalırsın Rabbim emeklerini boşa çıkartmazsın

2 sene icinde
3 catlatma
1 asilama
1tup denedik kredi borcu daha bitmedi.
Keske sende tedavilerini birakmasaydin bazen dr tedaviyi birakiyor senin ki nasil bilemiyorum.
O kadar arastirdim okudum dinledim cevremde arkadaslarin kadin dogum dr gibi oldum.

Son düzenleme:
2 sene icinde
2 catlatma
1 asilama
1tup denedik kredi borcu daha bitmedi.
Keske sende tedavilerini birakmasaydin bazen dr tedaviyi birakiyor senin ki nasil bilemiyorum.
O kadar arastirdim okudum dinledim cevremde arkadaslarin kadin dogum dr gibi oldum.

Allah yardımcınız olsun cnmm ben aslında tedavimi bırakmak zorunda kaldım kayınvalidem 2 yıl ònce felc oldu iki yıldır beraber yaşıyoruz onun fizik tedavisi devam ediyo bugune kadar onun icin erteledim simdide eşim rahatsız bel fıtıgından onunla ilgileniyorum simdide yani saglık problemleri yüzünden erteledik tedaviyi bidaha ne zaman başlarım bilmiyorum zaten planda yapmak istemiyorum aylar oncesinden mayısta tüp yaptırmaya karar vermistik esimin rahatsızlıgı çıktı o yüzden oluruna bırakacam uzun bi süre

Allah yardımcınız olsun cnmm ben aslında tedavimi bırakmak zorunda kaldım kayınvalidem 2 yıl ònce felc oldu iki yıldır beraber yaşıyoruz onun fizik tedavisi devam ediyo bugune kadar onun icin erteledim simdide eşim rahatsız bel fıtıgından onunla ilgileniyorum simdide yani saglık problemleri yüzünden erteledik tedaviyi bidaha ne zaman başlarım bilmiyorum zaten planda yapmak istemiyorum aylar oncesinden mayısta tüp yaptırmaya karar vermistik esimin rahatsızlıgı çıktı o yüzden oluruna bırakacam uzun bi süre

Allah yardimcin olsun zor. Insallah saglikli bir zamanda vaktinde zamaninda olur.

merhaba..
1 aşılama tamamen ücretsiz, devlette.(klomen+pregnly iğne)=negatif
1 tüp bebek özelde. 5500 TL(ilaç+hastane)+ 1000 yol konaklama yemek=6500 TL PAZARTESİ SONUÇ ALACAĞIZ.
bütçemizi biraz zorluyor. kredi kartları fullendi..

Arkadaslar yakin zaman da raporlu tup bebek yaptiran varmi ne kadar tuttu ogrenebilirmiyim yani kac para toplam da gitti..tesekkurler

Ben faruk buyru da yaptirdim .13 mayis transfer idi msalesef başarısız. Ucret şöyle. Liv hospital de toplama ve transfer ücreti toplam 4000 tl. Ilaclar ise yaklasik 2000 tl.

merhaba..
1 aşılama tamamen ücretsiz, devlette.(klomen+pregnly iğne)=negatif
1 tüp bebek özelde. 5500 TL(ilaç+hastane)+ 1000 yol konaklama yemek=6500 TL PAZARTESİ SONUÇ ALACAĞIZ.
bütçemizi biraz zoryor. kredi kartları fullendi..
Canim raporsuz mu yaptirdin bazi ozellerde rapor cikaranlar var sehir disindan gelmisin nerde yaptirdin?

Ben faruk buyru da yaptirdim .13 mayis transfer idi msalesef başarısız. Ucret şöyle. Liv hospital de toplama ve transfer ücreti toplam 4000 tl. Ilaclar ise yaklasik 2000 tl.

Istanbulun ulus semte gore pahali olur ama 4 bine uygun yaptirmissin.ankarada yuzune bakmayacagin merkezler bile ucmus gidiyor.

Arkadaslar tup bebek ucretlerini lutfen yazin bu konuda bilgi almak isteyen kisilere yardimci olalim.

Canim raporsuz mu yaptirdin bazi ozellerde rapor cikaranlar var sehir disindan gelmisin nerde yaptirdin?

Rapor çıkarmak istedim ama sağolsun devletin çok gerekli engellerine takıldık canım. 3aşılama,5milyon altı sperm,5yıl hizmet şarti falan bunlar yüzünden ücretli oldu. Erzurum şifada yaptırdık.3saatlik mesafedeyim.haftada 2-3kez gittik kendi arabamizla cumartesi pazar demeden..bazı gittiklerimizde kalmak zorunda kaldik. Çok şükür 2mayista (adetin 2.günü) tedavi başladı.13mayista transfer yapıldı. 8.gün çok az bi değer çıktı 3.41, yarinki artışı merak ediyorum.arttıysa hamileyim:)

Gecen sene istatanbulda umut tup bebekte ilaclar dahil 5500 tl ye tedavi oldum .tuttu ama dusukle sonuclandi. Bu sene medipol mega mustafa beyde tekrar basladim.fiyat 3500+ilaclar. Egitim ve araştırma hastanesi oldugu icin tup bebek raporu gerekiyorsa cok rahat cikiyor. Devlette aylarca ugradilmasina ragmen zar zor cikan rapor burada birkac gunu bulmuyor.sgk guvenceniz varsa ve raporlu cikacaksa fiyat 2500+ilaclar. Tabi ilaclarin da raporu verildiği icin ortalama ilaclar 500 tl tutuyor. Hastane ve doktor mukemmel.

Back
X