raptiye´nin nişanından 24.06.2012 ("v")

önemli olan sizin mutlulugunuz siz mutluysanız bizede tebrik etmek düşer gayet şeker bi çift olmuşsunuz mutluluklar...

Mutluluklar dilerim arkadaşım.. Ben çok beğendim seni de nişanlını da değişikliklere açık biriyimdir:34:

İnsan kendini rahat ve güzel hissettiği gibi giyinmeli özel gün diye zevklerimizden ödün vermek saçma geliyor bana..

Olumsuz yorumlara takılma ve bence cevap bile verme.. Bazen bazılarının sırf kalp kırmak diye bakıp yazdığını düşünüyorum

Kusura bakmayın ama insanın burada mutlu anını paylaşması, gelin topa tutabilirsiniz bizi anlamını taşımaz..

Beğenmediğini söylemenin bile tatlı dili vardır yahu bu kadar acımasız olmayın lütfen..

çok teşekkürler bu güzel ve içten yorumunuz için.
haklısınız cevap vermemek daha mantıklı.
önemli olaan bizim yaşadığımız o güzel anlardı ve bunları paylaşmaktı.

bana çok güzel gelmiştiniz ama fikrim sizin yorumlarınızı okuyunca değişti hem buraya foto koyup hemde eleştiri kaldıramamanız çok saçma burası gerçekten çok iyi bir site yani yapmacık insanlar yok kim ne düşünüyosa onu yazıyor sizin bunları hoş karşılamanız lazım ama gördüğüm kadarıyla herkese kızmışsınız

bu konuda eleştri yapmak kimseye düşmez. ve evet olumsuz eleştiriye kapalıyım.
hoş karşılamak mı?
nişanlım bu mutlu gününde kendini rahat hissetiği bir kıyafet giydiği için kimse hoş karşılamıyorsa, kusura bakmayın bende hoş karşılamıyorum bu olumsuz eleştirileri.
herşey karşılıklı nasıl olsa.

önemli olan sizin mutlulugunuz siz mutluysanız bizede tebrik etmek düşer gayet şeker bi çift olmuşsunuz mutluluklar...

teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.

Aslında insan herkes çok beğensin istiyor ama bu imkansız canım
Sen benim gelinliğimi eklediğimde yapılan yorumları okusaydın
bayıla bayıla seçtiğim gelinliğime o tarz yorumlar gelince çok şaşırmıştım
haliyle üzülmüştüm..Oysa çevremdeki herkes bayıldı..Ve en önemlisi ben istediğim gibi
bir gelin oldum gerisi boş..O nedenle hiç takılma sen de
Düşünüyorum da bende burda çoğu kişinin ayılıp bayıldığı
gelinlikleri gecelik ya da abiye olarak görüyorum ama hiç heves kırıcı yorumlar
yapmadım bu benim tarzım değil.. Herkes en özel gününde beğenilmek ister
beğenmeyen de beğendim süper desin demiyorum ama ya yorum yapmasın
ya da güzel bi üslupla mutluluklar dilesin..Kalp kırmak kime ne kazandırır anlamıyorum..:31:

Mutluluklar dilerim arkadaşım.. Ben çok beğendim seni de nişanlını da değişikliklere açık biriyimdir:34:

İnsan kendini rahat ve güzel hissettiği gibi giyinmeli özel gün diye zevklerimizden ödün vermek saçma geliyor bana..

Olumsuz yorumlara takılma ve bence cevap bile verme.. Bazen bazılarının sırf kalp kırmak diye bakıp yazdığını düşünüyorum

Kusura bakmayın ama insanın burada mutlu anını paylaşması, gelin topa tutabilirsiniz bizi anlamını taşımaz..

Beğenmediğini söylemenin bile tatlı dili vardır yahu bu kadar acımasız olmayın lütfen..

bu ödün verme kısmına takıldım ben
bence kımse kendınden ödün vermez özellıkle bu bıdaha yaşanmıycak günler açısından
herkesın kendı zevkı kendı tercıhı
arkadaş buraya resım eklemış olumlu olumsuz bütün yorumlara açık olmak zorunda
bence burda kım ne derse desın kötu nıyetle demedı zaten oldu bıttı ama bu kadar sert cevaplar vermemelıydı
bı kişi belkı dıyelım kötü nıyetle dedı onca kişi aynı şeyı düşünmüş olabılır mı sızce
hoşuna gıden yorumlara tşkler ardı ardna gelırkenn fikrini belırtene bu tepkı yanlış olan

bu ödün verme kısmına takıldım ben
bence kımse kendınden ödün vermez özellıkle bu bıdaha yaşanmıycak günler açısından
herkesın kendı zevkı kendı tercıhı
arkadaş buraya resım eklemış olumlu olumsuz bütün yorumlara açık olmak zorunda
bence burda kım ne derse desın kötu nıyetle demedı zaten oldu bıttı ama bu kadar sert cevaplar vermemelıydı
bı kişi belkı dıyelım kötü nıyetle dedı onca kişi aynı şeyı düşünmüş olabılır mı sızce
hoşuna gıden yorumlara tşkler ardı ardna gelırkenn fikrini belırtene bu tepkı yanlış olan

Şahsen okuduğumda beni rahatsız eden sen çok şıksın ama uyumsuz olmuş nişanlının kıyafeti gibi yorumlar değil..
Doğumgünü kutlamasına benzemiş..
Hele o ayakkabılar ııııhhhh olmamış gibi yorumlar
Bunlar da mı kötü niyet yok yapmayın
Bakmışsın mutluluklar diledin kıyafetlerinizi pek uyumlu bulmadım
yorumunu anlayabilirim.. Ama o özel gün için kim bilir ne hazırlıklar
yapıldı doğumgünü partisi gibi bulmak basit bulmak demektir.
hele o ayakkabılarr ıııhhh falan ne Allah aşkına bugün ne giysemde falan mıyız..
Üsluba dikkat diyorum ben..
Beğenmediğini belirtmenin bile güzel üslubu vardır..
Arkadaş resim eklemiş romantik dakikalar diye not düşmüş..
Çünkü onun için romantikti!
Yorum: Parkta gündüz vakti ne romantizmi anlayamadım..
en iyi niyetli yorum da buydu bence(!)
Sevgiler..

Son düzenleme:
Şahsen okuduğumda beni rahatsız eden sen çok şıksın ama uyumsuz olmuş nişanlının kıyafeti gibi yorumlar değil..
hele o ayakkabılarr ıııhhh falan ne Allah aşkına bugün ne giysemde falan mıyız..
Sevgiler..

doğum günlerıde özeldır ve basıt şeyler değildır bence hee öle yorumlar varsa arkadaş daha kıbar bı dille cevap verebılırdı
ben aslında kendısını cok beğendığımı ama nışanlısının UYUMSUZ olduğunu demek için geldım ama demesem daha mı ıyı dıye içimden gectı
cunku tepkı bıraz ağır
tabı herkesın kendı zevkı benı pek ılgılendırmez ama buraya konulmuş bı resım var beğenene tşkler derken beğenmeyene sıze zaten lüzüm yok gıbı gördum
yanlış olan olumsuz yorumlar yapansa bunlara cevap verende hıc yanlış yok mudur

bu konuda eleştrıı yapmak kımseye düşmez
mantıklı olan cevap vermemek yerıne daha farklı cevaplar beklerdımm
neyse konuyu uzatmayıp arkadaşıma mutluluk dılıyorum

dikkatli okudum arkadaş sizin beğenmenize lüzum yok zaten diye
tek yoruma cevap vermiş..Arkadaş resim eklemiş romantik dakikalar diye not düşmüş..
Çünkü onun için romantikti!
Yorum: Parkta gündüz vakti ne romantizmi anlayamadım..
Bu yoruma sizin beğenmenize lüzum yok cevabı yakışır açıkçası..

İyi herkese güzel deyip gecelim meclise çevirelim burayı kimse gerçek düşündügünü söylemesin yalakalık yapalım ? Varmı böyle bişey ?
Evet doğumgünü gibi olmuş bunu kırmak için söylemedim başkaları dikkat etsin nasıl düşünüldügünü görsün diye fikir belirtiyoruz burada yapılan hazırlıklara saygısızlık olarak bakıcaksak kimse resim falan koymasın çünkü nişanıngeneline bakıp öyle yorum yapılıyor ve gerçektenn o ayakkabılar olmamış :)

bir olumsuz yorum da benden. bırakın kendi nişanımı uzaktan arkadaşımın nişanına bile sevdiğimi boyle göndermem hele ki o ayakkabılarla asla

herkesin bir tarzı vardır kim ne derse desin, siz beğenip giyip gayette keyifli dakikalar geçirmişsiniz önemli olan da bu zaten :)
ayrıca uyum illa ha elbisenin renginde gömlek ya da kravat takmayla sağlanacak diye bir kaide yok. çoğu modacı zaten bunu basit buluyor :) siz söylenenlere aldırış etmeyin, kendi tarzınızı yansıtmışsınız ve ne olursa olsun siz olmayı başardığınız için de her şey çok güzel görünüyor..
Allah tamamına erdirsin, bir ömür boyu mutluluklar dilerim...:nazar:

burda kız size, nişanlım için şu iki takım arasında kaldım diye fikir alsa yapın eleştirinizi önerinizi, aman zaten beğenmişler ki giymişler, mutlu bir gününü paylaşmış, kusura bakmayın ama kimseye eleştirmek düşmez, albümler bölümüne koyulmuş bir konuya boyle sert cevaplar yazmak tuhaf doğrusu. sanki kız sormuş elbiselerimiz nasıl olmuş diye. beğenmediysen yazma birşey geç. beğenenler için zaten beğen tuşu mevcut.

bu konuda eleştri yapmak kimseye düşmez. ve evet olumsuz eleştiriye kapalıyım.
hoş karşılamak mı?
nişanlım bu mutlu gününde kendini rahat hissetiği bir kıyafet giydiği için kimse hoş karşılamıyorsa, kusura bakmayın bende hoş karşılamıyorum bu olumsuz eleştirileri.
herşey karşılıklı nasıl olsa.

Öncelikle mutluluklar dilerim, allah tamamına erdirsin, şöyle ufak bir ayrıntı var, eleştiriye kapalıysanız fotoğraf paylaşmayacaksınız, insanlar beğenilerini söylediklerinde mutlu oluyorsak beğenmediklerini söylediklerinde de saygıyla karşılamalıyız. Nişanlınız adı üstünde ''kendi nişanı''... O günde de rahat hissetmeyiverseydi kendini birşey kaybetmezdi

Allah mesut bahtiyar etsin, yüzlerinizi göremesekte, gördüğüm kadarıyla yakışmışsınız.
İnşallah çok mutlu olursunuz ve hayatınız hep o ilk dans gibi heyecanlı geçer :16:

Allah tamamına erdirsin bir yastıkta kocayın inşallah :) Bence gayet güzel olmus nişanlınızda sizde. Önemli olan sizin düşünceleriniz ve mutluluğunuz yok doğum günü havası yok aydınlık vs bunlar gerçekten boş işler. Değişiklik iyidir klişeleri klasikleşmiş tabuları yıkmak lazım ki sizde bunu başarmışsınız.
Mutlulukla dilerim tekrardan :)

arkadaşlar 5 yıllık birlikteliğimizin arından dün sevdiceğim ile nişanlandık.
çok güzel bir nişan töreniydi kendimin diye demiyorum ama çok eğlendim.
benimle birlikte nişanlımın da eğlendiğini görmek beni mutlu etti.
organizasyonda kardeşimin ve nişanlımın kardeşinin emeği çok.
kendilerine çok teşekkür ediyor ve ilk fotoğrafımızı paylaşıyorum.

karla bonoff - all my life eşliğinde ilk dansımızı yaparken; (5 yıldır ilk :37:)

hayırlı olsun cnm allahım bir ömür boyu mutluluk versinn

Allah mutlu mesut etsin canım
valla eleştiren eleştirene ama bence o kadar da abes bi durum yok yanii ortada adam sonucunda kotla gelmemiş oraya
bence gayet güzel olmuş sende abiye de abartmamışsın normalde de giyilebilecek bir elbise yanii
bu kadar olayı abartmaya gerek yok
nişan yaptığınız yer çok sevimli :)

Back
X