- 8 Mart 2012
- 1.093
- 2
- 106
- Konu Sahibi Tonari to Totoro
önemli olan sizin mutlulugunuz siz mutluysanız bizede tebrik etmek düşer gayet şeker bi çift olmuşsunuz mutluluklar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mutluluklar dilerim arkadaşım.. Ben çok beğendim seni de nişanlını da değişikliklere açık biriyimdir
İnsan kendini rahat ve güzel hissettiği gibi giyinmeli özel gün diye zevklerimizden ödün vermek saçma geliyor bana..
Olumsuz yorumlara takılma ve bence cevap bile verme.. Bazen bazılarının sırf kalp kırmak diye bakıp yazdığını düşünüyorum
Kusura bakmayın ama insanın burada mutlu anını paylaşması, gelin topa tutabilirsiniz bizi anlamını taşımaz..
Beğenmediğini söylemenin bile tatlı dili vardır yahu bu kadar acımasız olmayın lütfen..
bana çok güzel gelmiştiniz ama fikrim sizin yorumlarınızı okuyunca değişti hem buraya foto koyup hemde eleştiri kaldıramamanız çok saçma burası gerçekten çok iyi bir site yani yapmacık insanlar yok kim ne düşünüyosa onu yazıyor sizin bunları hoş karşılamanız lazım ama gördüğüm kadarıyla herkese kızmışsınız
önemli olan sizin mutlulugunuz siz mutluysanız bizede tebrik etmek düşer gayet şeker bi çift olmuşsunuz mutluluklar...
Mutluluklar dilerim arkadaşım.. Ben çok beğendim seni de nişanlını da değişikliklere açık biriyimdir
İnsan kendini rahat ve güzel hissettiği gibi giyinmeli özel gün diye zevklerimizden ödün vermek saçma geliyor bana..
Olumsuz yorumlara takılma ve bence cevap bile verme.. Bazen bazılarının sırf kalp kırmak diye bakıp yazdığını düşünüyorum
Kusura bakmayın ama insanın burada mutlu anını paylaşması, gelin topa tutabilirsiniz bizi anlamını taşımaz..
Beğenmediğini söylemenin bile tatlı dili vardır yahu bu kadar acımasız olmayın lütfen..
bu ödün verme kısmına takıldım ben
bence kımse kendınden ödün vermez özellıkle bu bıdaha yaşanmıycak günler açısından
herkesın kendı zevkı kendı tercıhı
arkadaş buraya resım eklemış olumlu olumsuz bütün yorumlara açık olmak zorunda
bence burda kım ne derse desın kötu nıyetle demedı zaten oldu bıttı ama bu kadar sert cevaplar vermemelıydı
bı kişi belkı dıyelım kötü nıyetle dedı onca kişi aynı şeyı düşünmüş olabılır mı sızce
hoşuna gıden yorumlara tşkler ardı ardna gelırkenn fikrini belırtene bu tepkı yanlış olan
Şahsen okuduğumda beni rahatsız eden sen çok şıksın ama uyumsuz olmuş nişanlının kıyafeti gibi yorumlar değil..
Doğumgünü kutlamasına benzemiş..
Hele o ayakkabılar ııııhhhh olmamış gibi yorumlar
Bunlar da mı kötü niyet yok yapmayın
Bakmışsın mutluluklar diledin kıyafetlerinizi pek uyumlu bulmadım
yorumunu anlayabilirim.. Ama o özel gün için kim bilir ne hazırlıklar
yapıldı doğumgünü partisi gibi bulmak basit bulmak demektir.
hele o ayakkabılarr ıııhhh falan ne Allah aşkına bugün ne giysemde falan mıyız..
Üsluba dikkat diyorum ben..
Beğenmediğini belirtmenin bile güzel üslubu vardır..
Sevgiler..
Şahsen okuduğumda beni rahatsız eden sen çok şıksın ama uyumsuz olmuş nişanlının kıyafeti gibi yorumlar değil..
Doğumgünü kutlamasına benzemiş..
Hele o ayakkabılar ııııhhhh olmamış gibi yorumlar
Bunlar da mı kötü niyet yok yapmayın
Bakmışsın mutluluklar diledin kıyafetlerinizi pek uyumlu bulmadım
yorumunu anlayabilirim.. Ama o özel gün için kim bilir ne hazırlıklar
yapıldı doğumgünü partisi gibi bulmak basit bulmak demektir.
hele o ayakkabılarr ıııhhh falan ne Allah aşkına bugün ne giysemde falan mıyız..
Üsluba dikkat diyorum ben..
Beğenmediğini belirtmenin bile güzel üslubu vardır..
bu konuda eleştri yapmak kimseye düşmez. ve evet olumsuz eleştiriye kapalıyım.
hoş karşılamak mı?
nişanlım bu mutlu gününde kendini rahat hissetiği bir kıyafet giydiği için kimse hoş karşılamıyorsa, kusura bakmayın bende hoş karşılamıyorum bu olumsuz eleştirileri.
herşey karşılıklı nasıl olsa.
arkadaşlar 5 yıllık birlikteliğimizin arından dün sevdiceğim ile nişanlandık.
çok güzel bir nişan töreniydi kendimin diye demiyorum ama çok eğlendim.
benimle birlikte nişanlımın da eğlendiğini görmek beni mutlu etti.
organizasyonda kardeşimin ve nişanlımın kardeşinin emeği çok.
kendilerine çok teşekkür ediyor ve ilk fotoğrafımızı paylaşıyorum.
karla bonoff - all my life eşliğinde ilk dansımızı yaparken; (5 yıldır ilk)