- 27 Eylül 2015
- 61
- 31
- 8
Merhaba kızlar, ilk olarak bu siteye pek fazla giris yapamıyodum yazamıyodum ama simdi tekrardan yazmaya bakım yapmaya konuları takip etmeye vs. başlayacağım. Ben zoretanin tedavisinden çıkmış biri olarak şunları söylemek isterim o kadar güzel saçlarım vardı ki 9 ay oncesine kadar... tedavi yaklasık 9 ay sürdü ve geriye kalan saçlarım ince telli, çabuk dökülen ve yıpranan bi saç haline geldi. Saçlarım çok kalın telli diye isyan eden bi insandım ince telli olsun kabarmasın diye çabalayan bi insandım şuan öyle oldu ama insan hep ilkleri özlermiş ya öyle oldu. Keşka kabarsaydı ama kalın telli saçlarım olsaydı. Gerçi abartılıcak bi ince saç tipim yok ama eskiye göre yani benim acımdan cok azaldı ve inceldi
Zoretanin bi tarafı düzeltirken bi tarafı bozarmış ya, aynen öyle oldu. Yani demek istediğim şu ki artık düzenli şekilde bakımlarıma başlamak istiyorum. Pek yağ kullanmak istemiyorum denemek istediğim tek şey şuan soğan kürü, bu kürü düzenli kullansam sonuclarım ne olur, yararı olurmu vsvs. bana önerilerde bulunmanızı istiyorum. Veya başka bir kür tavsiyeniz varsa söylerseniz cok mutlu olurum. Bi dönem saçlarımı v kestirip tekrardan eşitlettirmiştim ve şuanki saç boyutumu birazdan paylaşıcam. Lütfen bana yardımcı olun yahu