Saç Uzatma Yöntemleri Rapunzel olmak istiyorum:)))

xaiginax

Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2015
61
31
8
Merhaba kızlar, ilk olarak bu siteye pek fazla giris yapamıyodum yazamıyodum ama simdi tekrardan yazmaya bakım yapmaya konuları takip etmeye vs. başlayacağım. Ben zoretanin tedavisinden çıkmış biri olarak şunları söylemek isterim o kadar güzel saçlarım vardı ki 9 ay oncesine kadar... tedavi yaklasık 9 ay sürdü ve geriye kalan saçlarım ince telli, çabuk dökülen ve yıpranan bi saç haline geldi. Saçlarım çok kalın telli diye isyan eden bi insandım ince telli olsun kabarmasın diye çabalayan bi insandım şuan öyle oldu ama insan hep ilkleri özlermiş ya öyle oldu. Keşka kabarsaydı ama kalın telli saçlarım olsaydı. Gerçi abartılıcak bi ince saç tipim yok ama eskiye göre yani benim acımdan cok azaldı ve inceldi:KK43: Zoretanin bi tarafı düzeltirken bi tarafı bozarmış ya, aynen öyle oldu. Yani demek istediğim şu ki artık düzenli şekilde bakımlarıma başlamak istiyorum. Pek yağ kullanmak istemiyorum denemek istediğim tek şey şuan soğan kürü, bu kürü düzenli kullansam sonuclarım ne olur, yararı olurmu vsvs. bana önerilerde bulunmanızı istiyorum. Veya başka bir kür tavsiyeniz varsa söylerseniz cok mutlu olurum. Bi dönem saçlarımı v kestirip tekrardan eşitlettirmiştim ve şuanki saç boyutumu birazdan paylaşıcam. Lütfen bana yardımcı olun yahu:KK200::KK200:

V kesimden sonra düz kestirdiğim zamanki hali, 2 ay öncesi'

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 223
V kesimden sonra düz kestirdiğim zamanki hali, 2 ay öncesi'
Canım çok kısa degil saç boyun 1 yılda beline kadar gelir .benim gecen yıl bu zamanlar senin saçının boyundaydı şimdi belimeyaklaştı,

Eklentiler

• 20141109_190328-1.webp
    20141109_190328-1.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_20151220_002457-1.webp
    IMG_20151220_002457-1.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 193
Benim saclarim da aksine hic kabarik degilken bonus gibi olmustu bu ilaci kullanirken,hic bi krem yag etki etmiyodu toka dayanmiyodu saclarima. İlaci birakinca normale donduler neyse ki.

Saclarin bana incelmis azalmis gelmedi ama eski halini bilmedigim icin bisey diyemiyorum. Sampuanina bi kapak cam terebentin at hem cok hizli uzatiyo hemde sac cikariyo:KK66:

Canım çok kısa degil saç boyun 1 yılda beline kadar gelir .benim gecen yıl bu zamanlar senin saçının boyundaydı şimdi belimeyaklaştı,

maşallah o kadar güzel uzamışlarki uçlardaki incelikler bile gitmiş çok maşallah diyorum inşallah benimde olur canım benim:KK200: peki uzatırken neler kullandın bakım olarak neler yaptın söylermisin:KK68:

Benim saclarim da aksine hic kabarik degilken bonus gibi olmustu bu ilaci kullanirken,hic bi krem yag etki etmiyodu toka dayanmiyodu saclarima. İlaci birakinca normale donduler neyse ki.

Saclarin bana incelmis azalmis gelmedi ama eski halini bilmedigim icin bisey diyemiyorum. Sampuanina bi kapak cam terebentin at hem cok hizli uzatiyo hemde sac cikariyo:KK66:

O kadar azalma yok zaten ama ilac bana aşırı derecede dökme yaptığı için azaldılar güçsüzleştiler, işte her vücut tipinde farklı etki gösterirmiş. Benimde ilacı bıraktığım 1 ay oldu, ve dökülmelerim baya baya azaldı hiç diyebilicek kadar. Şimdi de bakımlarıma başlamak istiyorum. Varsa eğer tavsiyeleriniz söylerseniz çok mutlu olurum.:KK5::KK200:

Tavsiyen içinde teşekkür ederim bu arada canım:KK200:

2 ayda bir 2cm kadar uçlarını kestim.argan yaglı sac kremi, keratinli saç kremi ve en sonda restorex şampuanla elseve mucizevi yag ve saç kremşni kullanıyorum, hepsini farklı zamanlarda kullandım, saç uçları birz nemli olunca daha saglıklı oluyor onun için saç uçlarıma mucizevi yag sürüyorum saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra,

2 ayda bir 2cm kadar uçlarını kestim.argan yaglı sac kremi, keratinli saç kremi ve en sonda restorex şampuanla elseve mucizevi yag ve saç kremşni kullanıyorum, hepsini farklı zamanlarda kullandım, saç uçları birz nemli olunca daha saglıklı oluyor onun için saç uçlarıma mucizevi yag sürüyorum saçımı yıkayıp kuruttuktan sonra,

Benimde kestirme vaktim geldi zaten, en kısa zamandan uclarından kırıklarını aldırıcam. Ve güzel bi keratin bakımı yaptırıcam, toparlanması açısından. Sonra evde soğan suyu kürüne başlamayı düşünüyorum. Bende de elseve mucizevi yağ var fakat yağlardan uzak durmak istiyodum ama elimdeyken kullanıyım işe yarıyormuş nasıl olsa. Birde saçlarımı görmüşsünüzdür eşitletmek için gitmiştim fakat yine yamuk, o açıdanda eşitlettiricem eşitleyebilirlerse tabi.

Sogan kuru sac mi uzatiyomus ki? Ben baska bisey icin yapmistim o kuru ama sac uzatma gibi bi etkisini gormedim.
Sinemaki kuru cok etkili olmustu bende onu da bi arastir istersen:KK5:
Ama once saclarini kestirmelisin biraz

Canımcıım yeni topiğin hayırlı olsun :KK200::KK200:
benim yaptığım şeyleri biliyosun zaten ama şu sıralar yağ bakımı yapmaya benimde vaktim olmadı o yüzden şampuanımın içine 2 tane bemix ve yılan yağı kattım tabi yanlış şampuan seçimi saçıma kepek yaptı o ayrı bi konu ama saçı en çok besleyen çok fazlaya kaçmadan dozunda yap bakımı yapmak bence:KK51: youtube ta falan zeytinyağı yumurta ve bal karışımı yapanlar oldukça fazla bi bak derim şu sıralar aklımda var bişeyler saç çıkaran kür olarak sığır iliğini duymuştum çok etkiliymiş onada bi göz at isterseen:KK55:

Sogan kuru sac mi uzatiyomus ki? Ben baska bisey icin yapmistim o kuru ama sac uzatma gibi bi etkisini gormedim.
Sinemaki kuru cok etkili olmustu bende onu da bi arastir istersen:KK5:
Ama once saclarini kestirmelisin biraz

Evet canım zaten kestirme vaktim geldi diye belirtmistim, en kısa zamanda kestiricem. Sınav haftalarından dolayı yogunluk oldugundan vakit kalmıyo maalesef. Sinemaki kürü saçı çok kurutuyormuş öyle duymuştum.:KK68:

Canımcıım yeni topiğin hayırlı olsun :KK200::KK200:
benim yaptığım şeyleri biliyosun zaten ama şu sıralar yağ bakımı yapmaya benimde vaktim olmadı o yüzden şampuanımın içine 2 tane bemix ve yılan yağı kattım tabi yanlış şampuan seçimi saçıma kepek yaptı o ayrı bi konu ama saçı en çok besleyen çok fazlaya kaçmadan dozunda yap bakımı yapmak bence:KK51: youtube ta falan zeytinyağı yumurta ve bal karışımı yapanlar oldukça fazla bi bak derim şu sıralar aklımda var bişeyler saç çıkaran kür olarak sığır iliğini duymuştum çok etkiliymiş onada bi göz at isterseen:KK55:

Teşekkür ederim bebeğim, yağ bakımından cidden uzak durmaya calısıyorum:KK6: ama bakalım bi çaresi vardır elbet, arastırmalara başladım en kısa zamanda bakımlara başlayacağım zaten, ama ilk kırıklarımdan kurtulmalıyım.:KK71:

Teşekkür ederim bebeğim, yağ bakımından cidden uzak durmaya calısıyorum:KK6: ama bakalım bi çaresi vardır elbet, arastırmalara başladım en kısa zamanda bakımlara başlayacağım zaten, ama ilk kırıklarımdan kurtulmalıyım.:KK71:

okul zamanı yağ bakımı zor oluyo evet ama şampuana katarak başlayabilirsin

Saçlarımı baya kestirdim kızlar, resmini sizinle paylaşacağım. En ufak kırık bile yok, bakımlardan suanlık uzagım kendi halinde uzamasını beklicem. Kuaforde keratin bakımı yaptırmak istiyorum yaptırsammı ne dersiniz cok kararsız kaldım:KK49:

Saçlarımı baya kestirdim kızlar, resmini sizinle paylaşacağım. En ufak kırık bile yok, bakımlardan suanlık uzagım kendi halinde uzamasını beklicem. Kuaforde keratin bakımı yaptırmak istiyorum yaptırsammı ne dersiniz cok kararsız kaldım:KK49:

onu bende düşünüyorum canım ama neresi iyi hiç bilmiyorum

Back
X