- 21 Ağustos 2013
- 4.702
- 5.092
- 158
- 40
- Konu Sahibi Dindirella
-
Kabul etHanimlar tek yasiyorum,yukum agir.biliyorum cicek bahcesine giden yolum hep dikenli ama cicek bahcesi diye girdigim bahceler de oldu bana mezarlik..gerci herkesin durumu ayni ya buna da sükür.
Benim hedefler buyuktu ama her yerden tikandigimi kipirdayamadigimi hissediyorum.ve yay burcu olan biri olarak bu durum beni demoralize ediyor...
Simdi hayatimda kimse yok.biriyle tanistim adam cok ustume dustu dindar da biri e ben pek dindar sayilmam,aileyle yasiyor falan taban tabana zittiz ama kabul mu etsem diyorum?!
Her dedigimi yapiyor ne bileyim ben etrafimdaki adamlari da cok begenmiyorum.ya ben kimseyi begenmiyorum hep bir kusur.sanki bem mukemmelim herkes kotü.oyle de narsistim oyle de manyak..
Askindan gectim biraz mantigima uyanini kabul edecegim.beraber yasarim illa evlenmek sart da degil.her bakimdan mutlu da ederim ama olmayinca olmuyor ki ya
Bu adami deneyeyim mi?ne dersiniz gecen sefer sepetle dediniz sepetledim.sizi dinliyorum
Bu adam da fazla dayanmaz gibi geliyor,siz boyle oldukca..ben kimseyi begenmiyorum hep bir kusur.sanki bem mukemmelim herkes kotü.oyle de narsistim oyle de manyak..
Canım aynı bensin bu ilişkiye başlasan bile bir süre sonra tatmin etmeyecek seni çünkü aşk arıyorsunHanimlar tek yasiyorum,yukum agir.biliyorum cicek bahcesine giden yolum hep dikenli ama cicek bahcesi diye girdigim bahceler de oldu bana mezarlik..gerci herkesin durumu ayni ya buna da sükür.
Benim hedefler buyuktu ama her yerden tikandigimi kipirdayamadigimi hissediyorum.ve yay burcu olan biri olarak bu durum beni demoralize ediyor...
Simdi hayatimda kimse yok.biriyle tanistim adam cok ustume dustu dindar da biri e ben pek dindar sayilmam,aileyle yasiyor falan taban tabana zittiz ama kabul mu etsem diyorum?!
Her dedigimi yapiyor ne bileyim ben etrafimdaki adamlari da cok begenmiyorum.ya ben kimseyi begenmiyorum hep bir kusur.sanki bem mukemmelim herkes kotü.oyle de narsistim oyle de manyak..
Askindan gectim biraz mantigima uyanini kabul edecegim.beraber yasarim illa evlenmek sart da degil.her bakimdan mutlu da ederim ama olmayinca olmuyor ki ya
Bu adami deneyeyim mi?ne dersiniz gecen sefer sepetle dediniz sepetledim.sizi dinliyorum
Kesinlikle. Ana kuzusu ise hiç düşünme kaç kaç kaççççDindarlıktan ziyade aile konusu sıkıntı olabilir. Nasıl bir ailesi var; anne baba hayatta mı, kardeş var mı aynı evde? Belli yaştaki adam ne sebeple hala aile yanında? Ailesi ile nasıl bir ilişkisi var? Bunlar en önemlisi.
Yani siz sanki taban tabana zıt olduğunuzun farkındasınız ama birbirinizi tanımaktan bir şey olmaz sanki.Zaman verip tanıyın birbirinizi bence olmazsa herkes kendi yoluna bakar.Hanimlar tek yasiyorum,yukum agir.biliyorum cicek bahcesine giden yolum hep dikenli ama cicek bahcesi diye girdigim bahceler de oldu bana mezarlik..gerci herkesin durumu ayni ya buna da sükür.
Boyle yazinca dusuncelerim cok çiğ geldi.yansitma yaptiginiz icin tesekkurlerAdam dindar evlenmeden yaşayabilirim
Taban tabana zıddız
Kimseyi beğenmem
Denesem mi sepetlesem mi
Deneme sürecinden sonra koşulsuz iade varsa deneyin o zaman .
Gittiği yere kadar deneyebilirsiniz. Taban tabana zıt 2 karakterin bir yerde yolları ayrılır mutlaka. O süreye kadar acaba mı demek yerine bir şans vermiş olursunuzHanimlar tek yasiyorum,yukum agir.biliyorum cicek bahcesine giden yolum hep dikenli ama cicek bahcesi diye girdigim bahceler de oldu bana mezarlik..gerci herkesin durumu ayni ya buna da sükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?