Razi mi gelmeliyim?

Dindirella

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2013
4.702
5.092
158
40
Hanimlar tek yasiyorum,yukum agir.biliyorum cicek bahcesine giden yolum hep dikenli ama cicek bahcesi diye girdigim bahceler de oldu bana mezarlik..gerci herkesin durumu ayni ya buna da sükür.
Benim hedefler buyuktu ama her yerden tikandigimi kipirdayamadigimi hissediyorum.ve yay burcu olan biri olarak bu durum beni demoralize ediyor...
Simdi hayatimda kimse yok.biriyle tanistim adam cok ustume dustu dindar da biri e ben pek dindar sayilmam,aileyle yasiyor falan taban tabana zittiz ama kabul mu etsem diyorum?!
Her dedigimi yapiyor ne bileyim ben etrafimdaki adamlari da cok begenmiyorum.ya ben kimseyi begenmiyorum hep bir kusur.sanki bem mukemmelim herkes kotü.oyle de narsistim oyle de manyak..
Askindan gectim biraz mantigima uyanini kabul edecegim.beraber yasarim illa evlenmek sart da degil.her bakimdan mutlu da ederim ama olmayinca olmuyor ki ya
Bu adami deneyeyim mi?ne dersiniz gecen sefer sepetle dediniz sepetledim.sizi dinliyorum

Kabul et

Siz dindar biri değilseniz o fikirde biri size hem ağır hem sıkıcı hem zıt gelebilir.
insan baştan yapabilirim sanıyor ama zaman ilerledikçe herşey daha da zorlaşıyor.
bence hiç o topa girmemelisiniz.
ama sizinde fikirleriniz o yönde ve bir teşvikle değişebileceğinizi düşünüyorsanız (ki sanmıyorum) neden olmasın.

Deneyebilirsiniz bence. İnanç konusu aranıza girmezse, size baskı yapmayacaksa güzel bile olur belki. Uyuşamadığınız tek konu dindarlık mı?

Ben hiç inançlı biri olmadım, hayatıma aldığım erkeklerde kriterlerimden biriydi bu, çünkü çok uç iki nokta olurduk. Sizde öyle uç bir durum yok anladığım kadarıyla. O yüzden denemekten zarar gelmez.

Canım aynı bensin bu ilişkiye başlasan bile bir süre sonra tatmin etmeyecek seni çünkü aşk arıyorsun

Neden kendinize zıt bir insanı kabul edesiniz? Zaten seveceğiniz, mutlu olacağınız, kendinize uygun bir insan bulsanız "kabul edeyim mi?" diye sormazsınız asla.

Kesinlikle. Ana kuzusu ise hiç düşünme kaç kaç kaçççç

Yani siz sanki taban tabana zıt olduğunuzun farkındasınız ama birbirinizi tanımaktan bir şey olmaz sanki.Zaman verip tanıyın birbirinizi bence olmazsa herkes kendi yoluna bakar.

Herkesin mutlu olmaya hakki var. Hayatda istediginiz yerde olmadiginizdan mutsuzsunuz, ama bu yüzden baskasini kullanmayin. Kimseyi begenmiyorsaniz "eh iste" diye kimsenin hayatina girmeyin. O kisi cok baglanir bilemezsiniz

Adam dindar evlenmeden yaşayabilirim
Taban tabana zıddız
Kimseyi beğenmem
Denesem mi sepetlesem mi
Deneme sürecinden sonra koşulsuz iade varsa deneyin o zaman .

Gittiği yere kadar deneyebilirsiniz. Taban tabana zıt 2 karakterin bir yerde yolları ayrılır mutlaka. O süreye kadar acaba mı demek yerine bir şans vermiş olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…