Kim iyi kim kötü daha net olarak pek anlamadım.Ama izleyeceğim bir dizi.Erdal Beşikçioğlu kötü onu anladım.
Ama çocuğun ailesini öldürtmek isteyen,patlatın ortalık şenlensin diyen,suçu doktor kadına atmak isteyen kişi o.Bak işte bence de Erdal Beşikçioğlu iyi olan taraftan
Offf of
Ama çocuğun ailesini öldürtmek isteyen,patlatın ortalık şenlensin diyen,suçu doktor kadına atmak isteyen kişi o.
Devlet için çalışıyor ama önüne çıkan engelleri de çıkarlar için hiç acımadan harcıyor.Hem iyi hem kötü galiba.''Görevlerinden atılan kişiler işin arkasındakileri ararken birçok olayla karşılaşacak ve dizi bunları anlatacak.Kurtlar Vadisi Pusu gibi suç dünyasını anlatacak dizinin sloganı ise Reaksiyon, güç dünyasını anlatacak imiş.Dizide anlatılacaklardan biri de şöyle:
Diziyle ilgili gelen bilgilerde devlet ve devletler arasındaki güç savaşlarının gerçek olaylardan yola çıkılarak anlatılacağı söyleniyor.''
Olayların perde arkasını ortaya çıkarmak isteyenler Erdal BEŞİKÇİĞLU ve yeğenleri gibi geliyor bana..
Emin miyim? Hayır
Dizide bir tiyatrocu arkadaşımız da oynuyor.. Ben ondan öğrenirim ama
İstibaratçı Fazıl rolünde
Devlet için çalışıyor ama önüne çıkan engelleri de çıkarlar için hiç acımadan harcıyor.Hem iyi hem kötü galiba.
Ben sevmedim ama Behzat amirimin hatrı var mecbur seveceğim.Sevip sevmemekte kararsızım işte
Kimse anlamamış bu diziyi.Bu da dizi için eksi bence.Ama birkaç bölüm sonra anlarız gibime geliyor.Kaliteli bi yapim, baya bi para dökmüsler emek vermisler
ama cok karmasik ya. kimin eli kimin cebinde, kim kimin adami
iyi mi kötü mü, hakli mi haksiz mi anlayamiyorum
politikadan, devlet konularindanda anlamam, alt yapi bilgim yok.
durmadan esime soruyorum ne oldu simdi diye, eziyet ceke ceke izliyorum
bende kide bi tür manyaklik :))
hersey bi yana, selen soyder hic olmamis. o ruh gibi halleri ayni duruyor, bi gidim ilerlemis
hangi akla hizmet kadroya almislar anlamadim
Kimse anlamamış bu diziyi.Bu da dizi için eksi bence.Ama birkaç bölüm sonra anlarız gibime geliyor.
Selen Soyder mumya gibi dimi.Kızda hiç mimik yok.Aile dizisine yakışacak bir tip.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?