Reaksiyon Star TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
“Behzat Ç.”den sonra “Kod Adı Reaksiyon” dizisinde başrolü üstlenen Erdal Beşikçioğlu, Ankara’dan İstanbul’a taşındı.
“Behzat Ç.”den bölüm başına 40 bin TL alan, bu yeni dizide ise fiyatını biraz daha yükselten ünlü oyuncu, Cihangir’deki bir apartman dairesinde oturacak ve komedyen Ata Demirer’in annesine komşu olacak. Beşikçioğlu, ev için ayda 7 bin TL kira ödeyecek.
KARADAYI’NIN SAVCI TURGUT’U REAKSİYON’DA
Yeni dizi Kod Adı Reaksiyon‘un oyuncu kadrosu da belli oldu. Son olarak final yapan Merhamet’te rol alan İbrahim Çelikkol, Nehir Erdoğan, Selen Soyder ve Karadayı’nın Savcı Turgut’u Yurdaer Okur yeni dizide rol alacak. Dizide Erdal Beşikçioğlu’nun ise mafya babası değil ancak farklı bir rolle rol alması bekleniyor.

Dizide İbrahim Çelikkol,Nehir Erdoğan,Selen Soyder, Yurdaer Okur,Erdal Beşikçioğlu ve İsmail Demirci yer alıyor.İbrahim Çelikkol ordudan atılan bir bordo bereliyi canlandırırken; İsmail Demirci ise teşkilattan atılan bir özel harekatçıyı canlandıracak.Erdal Beşikçioğlu ise emekli istihbaratçı olacak.Kevork Malikyan ise başbakanlık müşteşarı olacak.
Görevlerinden atılan kişiler işin arkasındakileri ararken birçok olayla karşılaşacak ve dizi bunları anlatacak.Kurtlar Vadisi Pusu gibi suç dünyasını anlatacak dizinin sloganı ise ‘Reaksiyon, güç dünyasını anlatacak’ imiş.Dizide anlatılacaklardan biri de şöyle:
Diziyle ilgili gelen bilgilerde devlet ve devletler arasındaki güç savaşlarının gerçek olaylardan yola çıkılarak anlatılacağı söyleniyor.
O kadar çok olay var ki…
Dizide işlenecek konulardan biri 2001’de Malatya’da düştüğü söylenen CASA tipi askeri nakliye uçağı. Genelkurmay Özel Kuvvetler Komutanlığı Hava Grubu’na ait CASA CN235 tipi hafif nakliye uçağı, içindeki 34 askerle Malatya yakınlarında düşmüştü!
Dizide işlenecek ‘gerçek olaylardan’ biri bu olacak mesela.
Dizinin yönetmen koltuğunda Onur Tan otururken; senaristler ise Kurtlar Vadisi Pusu’da da görev almış olan Ozan Aksungur ve Yasak dizisinin senaristi Emre Özdür olacak.Dizinin müziklerini ise Muhteşem Yüzyıl’ın da müziklerini yapan Fahir Atakoğlu yapacak.

Star TV’nin yeni sezon için hazırladığı , başrollerinde Erdal Beşikçioğlu , İbrahim Çelikkol , Yurdaer Okur , Nehir Erdoğan ve Selen Soyder gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin tanıtımı yayınlandı.
Reaksiyon isimli yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizinin ismi ise Herkes Düşmanını Tanıyacak … oldu.

Birde kim iyi kim kötü; biz kimi sevecez,kimi tutacaz bi anlasam
Hayır,korkuyorum yanlış bi kişiyi severim diye ya

Kim iyi kim kötü daha net olarak pek anlamadım. Ama izleyeceğim bir dizi.Erdal Beşikçioğlu kötü onu anladım.

Kim iyi kim kötü daha net olarak pek anlamadım. Ama izleyeceğim bir dizi.Erdal Beşikçioğlu kötü onu anladım.

Bak işte bence de Erdal Beşikçioğlu iyi olan taraftan
Offf of

Bak işte bence de Erdal Beşikçioğlu iyi olan taraftan
Offf of
Ama çocuğun ailesini öldürtmek isteyen,patlatın ortalık şenlensin diyen,suçu doktor kadına atmak isteyen kişi o.

Ama çocuğun ailesini öldürtmek isteyen,patlatın ortalık şenlensin diyen,suçu doktor kadına atmak isteyen kişi o.

''Görevlerinden atılan kişiler işin arkasındakileri ararken birçok olayla karşılaşacak ve dizi bunları anlatacak.Kurtlar Vadisi Pusu gibi suç dünyasını anlatacak dizinin sloganı ise ‘Reaksiyon, güç dünyasını anlatacak’ imiş.Dizide anlatılacaklardan biri de şöyle:
Diziyle ilgili gelen bilgilerde devlet ve devletler arasındaki güç savaşlarının gerçek olaylardan yola çıkılarak anlatılacağı söyleniyor.''

Olayların perde arkasını ortaya çıkarmak isteyenler Erdal BEŞİKÇİĞLU ve yeğenleri gibi geliyor bana..
Emin miyim? Hayır

Dizide bir tiyatrocu arkadaşımız da oynuyor.. Ben ondan öğrenirim ama
İstibaratçı Fazıl rolünde

Son düzenleme:
Devlet için çalışıyor ama önüne çıkan engelleri de çıkarlar için hiç acımadan harcıyor.Hem iyi hem kötü galiba.

Devlet için çalışıyor ama önüne çıkan engelleri de çıkarlar için hiç acımadan harcıyor.Hem iyi hem kötü galiba.

Sevip sevmemekte kararsızım işte

Ben öğreneyim bakalım bizim arkadaştan iyiyi kötüyü

Kaliteli bi yapim, baya bi para dökmüsler emek vermisler
ama cok karmasik ya. kimin eli kimin cebinde, kim kimin adami
iyi mi kötü mü, hakli mi haksiz mi anlayamiyorum
politikadan, devlet konularindanda anlamam, alt yapi bilgim yok.
durmadan esime soruyorum ne oldu simdi diye, eziyet ceke ceke izliyorum
bende kide bi tür manyaklik :))

hersey bi yana, selen soyder hic olmamis. o ruh gibi halleri ayni duruyor, bi gidim ilerlemis
hangi akla hizmet kadroya almislar anlamadim

Kimse anlamamış bu diziyi.Bu da dizi için eksi bence.Ama birkaç bölüm sonra anlarız gibime geliyor.

Selen Soyder mumya gibi dimi.Kızda hiç mimik yok.Aile dizisine yakışacak bir tip.

Kimse anlamamış bu diziyi.Bu da dizi için eksi bence.Ama birkaç bölüm sonra anlarız gibime geliyor.

Selen Soyder mumya gibi dimi.Kızda hiç mimik yok.Aile dizisine yakışacak bir tip.

bencede eksi, cünkü diziyi tamamen bu konuya hakim olan kisilerle sinirliyorlar.
bir izlersin, iki izlersin, anlamayina ücüncü bölümde bakmazsin...

evet kesinlikle, daha iyi birini bulabilirlerdi.

Güzel bir bölümdü.Ama ev kalabalıktı tam anlayamadım yine.Bu dizinin yanında bir de Reaksiyon anlama klavuzu vermeleri lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…