Reaksiyon Star TV

Yavuz bizim arkadaşı da sallandırmış :KK70:

Erdal Beşikçioğlu çok karizmasın ya.:KK14:

Efendim Fazıl kendini astı.
İstihbaratta mı buldu kendini asacak.:KK70:
Herşeyi de kılıfına uyduruyorlar.:KK53:

Son düzenleme:
Efendim Fazıl kendini astı.
İstihbaratta mı buldu kendini asacak.:KK70:
Herşeyi de kılıfına uyduruyorlar.:KK53:
Fazıl kendini asmadı ki,dayı astı ya onu.

Bu arada Fazıl az önce buradaydı. Ayaküstü sohbet ettik. Akşam gelecek gene..
Niye öldün dedim,öldürdüler kızım ya dedi. Neden haber vermedin öleceğini dedim,ben de o bölüm öğrendim dedi.. Böyle oluyomuş bu isler demek:KK45:

Aaa Oğuz da öldü bak di mi:KK64:

Ama psikopat İbo şahane çok gülüyorum ona ben:KK70:

Fazıl kendini asmadı ki,dayı astı ya onu.

Bu arada Fazıl az önce buradaydı. Ayaküstü sohbet ettik. Akşam gelecek gene..
Niye öldün dedim,öldürdüler kızım ya dedi. Neden haber vermedin öleceğini dedim,ben de o bölüm öğrendim dedi.. Böyle oluyomuş bu isler demek:KK45:
Dayı astı evet.Onun için diyorum ya kılıfına uydurdular diye.:KK53:

Vah Fazıl`da mı bilmiyormuş öleceğini.:KK57:Bunlar haftalık mı yazıyorlarmış senaryoyu.Oyuncu için çok kötü.Çok bozulmuş bu piyasa.:KK53:

Aaa Oğuz da öldü bak di mi:KK64:

Ama psikopat İbo şahane çok gülüyorum ona ben:KK70:

Evet öldü.

İbo çok psikopat gerçekten.:KK53:Dizinin bu haftaki yerinde başka dizi var.Ya günü değişti ya kaldırıldı.

Dizinin gunu degisiyor.
3 ay once dízi baslarken, baska yerde soylemistim Pazartesi ve Persembe aksami idiali yeni bir dizi icin zor, en cok izlenen oturmus 2 dizi bu 2 aksam reyting leri baskasina birakmaz istisna olmadikca, o istisnayi yaratmak icin basrolde en ünlü actor lerden biri olacak yada cok buyuk reklam ve pazarlama yapılması gerekir.
Yine de dizi reyting de 3 ve 4. sırada seyretti primetime kusagında 10 hafta boyunca. Ancak amac 1. ci yapmak sa o zaman baska gune koyacaklardı en bastan. Pazartesi gunu en zor gündür su an ilk 3 de gecen sezondan devam eden oturmus izleyici kitlesi olan 3 farklı program var (2 dizi- 1 yarısma) var.
Bizim sezon başı gördügümüz bu handikapı, Yapımcıların ve Kanal ın başta analız edememeleri cok tuhaf ve acemice.

''Efenim hitap ettikleri kesim üst kesimmiş (hani A'lar B'ler var ya..)
ve onlar tercihlerini kendilerinden yana kullanırlarmış zaten. İnancları bu yöndeymiş ve zoru başarmakmış hedefleri.''
Ama olmadı işte!

''Efenim hitap ettikleri kesim üst kesimmiş (hani A'lar B'ler var ya..)
ve onlar tercihlerini kendilerinden yana kullanırlarmış zaten. İnancları bu yöndeymiş ve zoru başarmakmış hedefleri.''
Ama olmadı işte!
Hahaha çark öyle dönmüyor ama.:KK53:Daha hangi sisteme dizi yaptıklarından bihaberler.Kanal reyting alamazsan seni tutar mı hiç.Reyting alamadıkları için ona sığınmışlar.Madem üst kesime dizi yapıyorlar millet anlasın diye niye seslendirmeli özet yaptılar.Üst seviye anlardı zaten.:KK53:

Sıkıldık zaten di mi:63:
E ne de olsa a/z grubuyuz:D

:KK70::KK70:

Back
X