- 21 Nisan 2020
- 13
- 2
- 1
- 34
- Konu Sahibi Asya Nur1990
-
valla doğrusunu söylemek gerekirse ben gliforu kadın doğumun önerisi ile başladım. bende polikisitikover vardı o yüzden. hekim arkadaşlardan zayıflamaya yardımcı olsun diye başlayanlar bile vardı. benim açlık krizlerim çok azaldı ilaçtan sonra. ama kilo veremedim. sonra akşam yemeklerini azlattım. spora başladım öyle kilo verdim. spor derken de kardiyo gibi efor sarf edilen olmalı bence çünkü ben 3 ay platese gittim hiç kilo veremedim. yediğime dikkat ettiğim halde. akşam üzeri spordan önce 2 3 hurma yiyordum. spordan gelince de yoğurt yiyordum yopurdun içine bazen kırmızı toz biber ve zerdeçal koyuyordum.Merhaba cevap icin cok tesekkur ederim. Endokrine gittim ben ilac vermedi kendim beslenmeyle düzeltmeye çalışıyorum zorlanıyorum baya
Panik ataginiz var mi?Çok teşekkür ederim simdi araştırıyorum. Sevgiler
Beslenme bozukluğuna bağlı şeker düzensizliklerinin temelinde panik atak da yatarmış doktorum söyledi. Hem beslenmenizi hem de psikolojinizi düzeltmeye çalışın.Evet var hastalik kaygısıda olustu surekli beynimde kötü birsey varmis hissi geliyor
Panik ataginiz var mi?
Bende bilmiyordum bunu şuan sizden duydum ve şaşırdım. 2 senedir panik atak tedavisi görüyorum. Bende de o sebeple çıkmış olabilirBeslenme bozukluğuna bağlı şeker düzensizliklerinin temelinde panik atak da yatarmış doktorum söyledi. Hem beslenmenizi hem de psikolojinizi düzeltmeye çalışın.
Bendede vardı iğrenc bi hastalık kilo veremiyosun ama sürekli almaya musait oluyorsun, aksamları yürüyüs yap sabah limonlu tarcinli su ic 3 ayda atlattim 3-4 kilo vermen lazim kirmak icin motivasyonunu bozma :)Merhaba arkadaslar.Reaktif hpoglisemim var 2 cocuk annesiyim ve 4 yıldır bu problemle uğraşıyorum. 2.dogumumdan sonra 75 kg da kaldım veremiyorum reaktif hpoglisemi atagi geçirip basım dönüyor. Bu durumda olup zayıflayabilen arkadaslar varsa yardımcı olabilirse cok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?